Speedheat opent vestiging in Zwolle

In 2021 heeft Zwolle een eigen Speedheat vestiging gekregen. Opdrachten in deze regio werden voorheen verzorgd door de omliggende vestigingen zoals Speedheat Urk, Speedheat ’t Gooi of Speedheat Maas en Waal. Wie in de regio Zwolle woont en meer wil weten over de mogelijkheden van elektrische infrarood vloerverwarming, kan voortaan contact opnemen met Marcel van Brussel.

Marcel brengt de nodige kennis en ervaring mee: voordat hij de interne opleiding volgde bij Speedheat, had hij al een technische opleiding en achtergrond, een studie bedrijfskunde en interesse in (duurzaam) verbouwen. Duurzaamheid heeft hem altijd gefascineerd. Zo werkte hij als adviseur en projectleider afvalverwerking, met onder meer stadsverwarming in het gebied. Hij werkt ook graag met zijn handen; zo verbouwde hij meerdere woningen om die later te verkopen.

Hij hoopt in Zwolle een verschil te maken met een product waar hij 100% achter staat. Om tot die conclusie te komen, verdiepte hij zich grondig in het product, de eigenschappen en de kosten. “Toen ik zelf kennismaakte, wist ik direct:Speedheat is een kwaliteitsproduct. En daarbij een heel goed alternatief voor de warmtepomp!”

Woon je in Zwolle en wil je meer weten over elektrische infrarood (vloer)verwarming? Speedheat Zwolle zit aan de Snelliuslaan 17, 8024 XD Zwolle. Telefoon: +31(0)38 - 8521857 of mail naar zwolle@speedheat.nl

Afbeelding