Header afbeelding

Speedheat Den Bosch

Contactgegevens:

De alles-in-1 service van Speedheat Den Bosch

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de  specialistische kennis van Speedheat Den Bosch bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Den Bosch weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning of gebouw.

Elektrische infrarood verwarming

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u in elk vertrek de temperatuur regelen. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

"Met Speedheat zetten we een grote stap naar een comfortabele, duurzame toekomst. Voor mij persoonlijk betekende dit een investering in comfort, maar ook zeker in mijn pand. Een investering waar ik geen twee keer over na hoefde te denken"

Bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing voor uw woning, gebouw of heeft u een bijzonder project en wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Afbeelding handtekening
Speedheat Den Bosch de specialist in elektrische vloerverwarming