Header afbeelding

Speedheat Zeist

Contactgegevens

De alles-in-1 service van Speedheat Zeist

"Kiest u voor Speedheat dan wordt u door één aanspreekpunt bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg bij wie u bovendien zelf de comfortabele infraroodruimte van Speedheat kunt komen voelen en ervaren. Ik bied u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming."

Marcel: "Duurzaamheid staat bij mij voorop. Ik ben zelf in contact gekomen met Speedheat toen ik mijn eigen huis wilde verbouwen met duurzame vloerverwarming. De elektrische infrarood vloerverwarming van Speedheat maakte mij enthousiast, omdat het een eenvoudiger alternatief is voor gas dan een warmtepomp. Bovendien kan het goed gecombineerd worden met zonne- en windenergie. Wat mij naast de genoemde kwaliteiten van Speedheat erg aanspreekt is dat het merk ruim 30 jaar voorloper is in de markt. Onderzoeken en testen tonen keer op keer aan dat Speedheat betrouwbaar, duurzaam warmte-efficient en comfortabel is. Bovendien is Speedheat financieel aantoonbaar voordeliger door de lange levensduur.

Vanuit mijn commerciële achtergrond weet ik hoe belangrijk het is dat er één contactpersoon is voor informatie, service en levering van de producten. Dat wil ik zelf ook bieden in mijn regio. Eén aanspreekpunt, één gezicht. Een gespecialiseerde warmte-adviseur, tevens installateur die bovendien zijn eigen woning openstelt voor klanten om zelf de comfortabele infraroodwarmte van Speedheat te komen voelen en ervaren? 

De elektrische infrarood verwarming van Speedheat

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische (vloer)verwarming. Samen met de slimme klokthermostaten kunt u in elk vertrek de temperatuur regelen. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing voor uw woning, gebouw, heeft u bijzonder project en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Vraag dan een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Afbeelding handtekening