Header afbeelding

Speedheat Zeeland

Contactgegevens:


Verkozen tot franchisenemer van het jaar!

De alles-in-1 service van Speedheat Zeeland

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Zeeland bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Zeeland weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

De elektrische infrarood verwarming van Speedheat

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u in elk vertrek de temperatuur regelen. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

""Speedheat is een prachtig systeem voor een gasloze toekomst. Zeker met alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en omdat de overheid het verwarmen met gas steeds meer wil uitbannen"

Projecten die door Speedheat Zeeland zijn gerealiseerd zijn o.a. appartementencomplex Rabobank, zorgaanbouwwoningen en een energie neutrale kerk. Daarnaast hebben wij al vele tevreden klanten voorzien van Speedheat verwarming. In onze installatievideo kunt u zien hoe de monteurs van Speedheat Zeeland op professionele wijze de elektrische vloerverwarming onder een laminaatvloer leggen.

Bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing voor uw woning, gebouw, heeft u een bijzonder project en wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Afbeelding handtekening