Header afbeelding

Speedheat Zuid-Limburg

Contactgegevens:

De alles-in-1 service van Speedheat Zuid-Limburg

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Zuid-Limburg bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Zuid-Limburg weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

De elektrische infrarood verwarming van Speedheat

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u in elk vertrek de temperatuur regelen. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

"Blij met Speedheat vloerverwarming, voor mijn klanten, maar ook voor thuis! Samen met isolatie, zonnepanelen en een leverancier voor groene stroom verwarm ik mijn huis duurzaam. Dat gun ik iedereen!"

Projecten die door Speedheat Zuid-Limburg zijn gerealiseerd zijn o.a. een hotelschip, Hotel Heerlen, het Limburgse provinciehuis, een stationswoning en een vleermuizenverblijf. Daarnaast hebben wij al vele tevreden klanten voorzien van Speedheat verwarming. Bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing voor uw woning, gebouw, heeft u een bijzonder project en wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Afbeelding handtekening
Speedheat Zuid-Limburg de specialist in elektrische vloerverwarming