Header afbeelding

Speedheat Breda

Contactgegevens

De alles-in-1 service van Speedheat Breda

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Breda bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Breda weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

Elektrische infrarood verwarming

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming, samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u in elk vertrek de temperatuur regelen. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Naast woningen en bedrijven, ligt mijn passie en expertise bij verwarmen van alles op het water. Van vele honderden stuurhutten in binnenvaart- en cruiseschepen tot booreilanden en politieboten.

Projecten die door Speedheat Breda zijn gerealiseerd zijn o.a. de veerboot Texelstroom en diverse passagiersschepen. Daarnaast hebben wij al meer dan 800 schepen voorzien van Speedheat verwarming, zowel onder de naam van Speedheat Breda als voormalige vestiging Speedheat Ridderkerk. Bekijk onze installatievideo om te zien welke verwarmoplossingen wij bieden voor de scheepvaart.

Opgeleverde schepen door Speedheat Breda
Wij hebben al meer dan 350 schepen voorzien van Speedheat verwarming.
Bekijk de 74 schepen die onder de naam Speedheat Breda zijn verwarmd.
Bekijk de 281 schepen die we onder de naam van Speedheat Ridderkerk hebben verwarmd (voormalige vestiging).

Bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing voor uw woning, gebouw of heeft u een bijzonder project en wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Afbeelding handtekening