Nieuws

 

Onlangs kwam in het nieuws dat voor het gros van de Nederlandse huishoudens de hybride warmtepomp na 2026 toch niet verplicht is, omdat de investering bij de huidige energieprijzen niet binnen 7 jaar is terugverdiend. 

Echter blijkt dat het niet verplicht is om over te stappen op de warmtepomp, maar er ook andere alternatieven mogelijk zijn om gasloos te verwarmen.

Consumenten met zonnepanelen profiteren in 2024 van het feit dat de energiebelasting op elektriciteit minder snel omlaaggaat dan verwacht. Hierdoor pakt voor hen de salderingsregeling gunstiger uit.

Duurzaam verwarmen zonder hakken of breken? In de Goede Herderker in Terneuzen mocht Speedheat Zeeland ruim 380m² elektrische infraroodvloerverwarming installeren in 10 verschillende ruimtes in deze bijzondere kerk. De eindvloeren werden gerealiseerd door TMC project. Wilt u zien hoe ze dat gedaan hebben? Bekijk hier het filmpje. 

Onlangs werd in het NOS journaal een item gewijd aan nieuwe wetgeving, die woningeigenaren vanaf 2026 verplicht om bij vervanging van hun cv-installatie te kiezen voor een duurzamer alternatief. Helaas werd hier de suggestie gewekt dat het verplicht zou zijn een dure warmtepomp aan te schaffen. Dat is onjuist: ook met andere (vaak betere) duurzame manieren van verwarmen voldoet u aan de nieuwe wetgeving.

De Stichting Promotie Houten Vloeren organiseerde 20 maart van dit jaar de eerste Nationale Contactdag voor Vloerverwarmingsleveranciers en Parketspecialisten en Jeanine Prang, de directeur van Speedheat Nederland, was een van de aanwezige sprekers op het evenement. Om het seminar te bekijken, klik je op deze link

Naast onze franchisenemer van het jaar, wordt er ook ieder jaar een Pluim van het jaar uitgedeeld. Deze eervolle vermelding is voor een franchisenemer die een bijzondere prestatie verricht. Zoals afgelopen jaar Rutger de Rijcke, die Speedheat Zeeland heeft overgenomen en dit al zeer succesvolle bedrijf, naar nog grotere hoogten heeft doen stijgen. Chapeau Rutger! 

Dennis Noy van Speedheat Maas en Waal! Dennis is een gedreven en betrokken ondernemer met passie voor zijn vak en altijd met een glimlach. Heel erg gefeliciteerd Dennis. Deze titel mag jij een jaar lang met trots dragen!

Dat elektrische infrarood vloerverwarming en parket een goede match zijn, weten wij hier bij Speedheat al meer dan 35 jaar. Op de eerste Nederlandse Contactdag voor Vloerverwarmingsleveranciers en Parketspecialisten (NCVP) kregen we uitgebreid de kans om aan parketteurs uit het hele land te vertellen over de kracht van Speedheat. De contactdag werd georganiseerd door de Stichting Promotie Houten Vloeren en was een groot succes. Bedankt aan Stichting Promotie Houten Vloeren voor de geweldige organisatie en bedankt aan de parketteurs dat jullie talrijk aanwezig waren!

Vrijdag 31/03 en zaterdag 01/04 vindt de Franchise+ Beurs plaats in het van der Valk hotel Schiphol. Als je interesse hebt in de bewezen franchiseformule van Speedheat, kom dan langs bij onze stand op het Experience plein. Toegangskaarten kun je gratis aanvragen via de website van Franchise+.

De grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux, die konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties en Speedheat loopt nog altijd voorop!

Maandag 20 maart 2023 neemt Speedheat deel aan de eerste Nederlandse Contactdag Vloerverwarmingsleveranciers en Parketspecialisten (NCVP).
Speedheat Zwolle weet dat het behoud van monumentale panden zeer belangrijk is omdat deze panden al eeuwen meegaan.  Bij de renovatie van dit monumentale woonhuis heeft Speedheat Zwolle ongeveer 80 m2 vloerisolatie en elektrische vloerverwarming aan mogen leggen in de woonkamer/keuken, tv kamer, badkamer en twee toiletten.