Gasloos verwarmde woning Vledder

Voor deze woning in Vledder werd Speedheat Zwolle gevraagd een complete verwarmingsoplossing te leveren op basis van elektrische infraroodverwarming. De bewoners hadden besloten om resoluut van het gas af te gaan. Ze wilden niet wachten op forse prijsstijgingen van het gas, met alle onzekerheid ten aanzien van de energierekening. Ze wilden in één keer over naar duurzaam en gasloos verwarmen. 

Op de benedenverdieping van de woning werd elektrische vloerverwarming geïnstalleerd in de woonkamer, de serre, de keuken, de bijkeuken en de hal. De 1 mm dunne vloerverwarming van Speedheat werd zonder hakken of breken boven op de bestaande houten vloer gemonteerd: de houten vloer kreeg hierdoor de nieuwe functie van isolator voor de elektrische vloerverwarming. 

Daarnaast werden op de slaapkamers op de bovenverdieping infrarood verwarmingspanelen geplaatst. De hele woning wordt nu gasloos verwarmd, met zeer tevreden bewoners die genieten van hun comfortabele warme woning. Woont u in de regio Zwolle en wilt u ook over naar gasloos verwarmen met Speedheat elektrische verwarming, neem dan contact op met Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle.

  • Speedheat Zwolle
  • Speedheat Zwolle
  • Speedheat Zwolle
  • Speedheat Zwolle