Warmte op maat.

Speedheat: specialist in elektrische vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming

Elektrische vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming van Speedheat is een duurzame verwarmoplossing waarmee een aanzienlijke energiebesparing is te realiseren.

Elektrische vloerverwarming 

Speedheat elektrische vloerverwarming wordt bovenop de afwerkvloer gemonteerd en warmt o.a. daardoor vijf keer sneller op in vergelijking met traditionele vloerverwarming op water. De elektrische vloerverwarming kan op en onder vrijwel elke vloer worden geplaatst.

Elektrische wandverwarming 

Speedheat elektrische wandverwarming  werkt hetzelfde als vloerverwarming. Wandverwarming wordt vaak toegepast in badkamers als knuffelmuur. Dit is uiteraard mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

Elektrische plafondverwarming

Speedheat elektrische plafondverwarming is een andere mogelijkheid om een bepaalde ruimte te verwarmen. Deze manier van verwarmen wordt in uitzonderlijke gevallen aangeraden, want plafondverwarming is vaak niet nodig doordat het met vloer- en of wandverwarming kan worden opgelost.

Speedheat staat voor warmte op maat.

Speedheat is afgestemd op u, op uw situatie en op uw leefritme. Daarbij hoort een persoonlijke aanpak, een goede service en maatwerk. Speedheat is de moderne verwarmoplossing die een einde maakt aan warmte- en energieverspilling en daarvoor in de plaats kwaliteit en comfort levert. 

Speedheat is bij zowel nieuwbouw als renovatie toepasbaar. Naast elektrische vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming levert Speedheat ook kwalitatief hoogwaardige spiegelverwarming en elektrische verwarmingsmatten.

Goede isolatie voor elektrische vloer-, wand- en plafondverwarming is een aanrader.

Speedheat is voorstander van goed isoleren, want hoe beter u isoleert, hoe minder warmteverlies u heeft en u nog zuiniger met energie kunt omgaan. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Vraag nu een offerte of extra Speedheat informatie over elektrische vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming aan.