Speedheat weer aanwezig op de NCVP

Op 15 april 2024 vindt in het gebouw van de Woonindustrie in Nieuwegein de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket (NCVP) plaats, een bruisend evenement dat vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketvloerenindustrie samenbrengt onder het thema 'Samen over de vloer'.

Naast het ontdekken van de nieuwste producten en trends, biedt de NCVP ook boeiende educatieve sessies met inspirerende sprekers zoals Dr. Ir. Pablo van de Lugt, Ing. Ruud Verbraak, Bengt Cornelissen en Marijn Beekman. De lezingen, die interactief zijn en ongeveer 30 minuten duren, beloven inzichten die je niet mag missen.

Speedheat, een franchiseorganisatie gespecialiseerd in het leveren en installeren van de dunste elektrische vloerverwarming op de markt, zelfs geschikt voor onder allerhande houten vloeren zoals parket en laminaat vanwege het lage vermogen, mocht vorig jaar een lezing verzorgen en is er ook dit jaar weer bij!

Een ander onmiskenbaar hoogtepunt van de NCVP is de gelegenheid tot netwerken. Tijdens de netwerkborrel worden bestaande relaties versterkt en nieuwe connecties gelegd. 

Toegang tot dit sprankelende evenement is gratis voor leden van Stichting Promotie Houten Vloeren. Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs 50 euro, maar dit bedrag wordt gecrediteerd bij lidmaatschap. Ook zin in deze dag vol inspiratie, innovatie en samenwerking? Meld je dan nu aan via deze link: tickets kopen 

Afbeelding
De Woonindustrie Nieuwegein