De warmte van morgen.

Zorgwoningen in Zeeland

11-07-2016

Zorgwoning Nederland B.V. heeft een platform ontwikkeld voor senioren die op zoek zijn naar een geschikte woning die klaar is voor de toekomst. Daarmee bedoelt men een woning die geschikt is voor ouderen en/of zorgbehoevenden die mogelijk nu of later zorg nodig hebben.

Vraag van de klant

Speedheat Zeeland is benaderd door een bedrijf in Axel om zorgwoningen te voorzien van vloerverwarming. De vraag was of het mogelijk is om de gehele woning elektrisch te verwarmen.

Onze oplossing

Wij zijn daar in oktober 2015 begonnen en hebben inmiddels flink wat zorgwoningen voorzien van ons elektrisch vloerverwarmingssysteem. De woonkamers, badkamers, keukens en hallen zijn heerlijk verwarmd met Speedheat. Daarmee hebben we voldaan aan de vraag tot groot genoegen van de opdrachtgever.

Reactie van de klant

De bewoners zijn erg tevreden en genieten met volle teugen van de comfortabele warmte. Door onze slimme thermostaten hoeven ze zich ook geen zorgen te maken over het instellen van de temperatuur. Dit gebeurt namelijk geheel automatisch, want onze thermostaten zijn zelflerend en passen zich aan de buitentemperatuur aan. Volgens de bewoners ideaal!