De warmte van morgen.

Is het jouw wens om als ‘handige Harry’* ooit nog eens voor jezelf te beginnen?

Grijp dan nu je kans en word Speedheat ondernemer!

Je werkt al met je handen. Waar en hoe lang doet er niet toe. Je bent in principe tevreden. Maar toch knaagt het ergens: je zou wel eens voor jezelf willen beginnen. Zelf je kansen kunnen benutten, onderweg met je eigen bus. In de zekerheid dat je in de rug wordt gesteund op gebieden waarin jij misschien wat minder sterk bent, zoals in marketing.

Wie zijn wij? Speedheat geldt wereldwijd als een van de voorlopers in elektrische vloerverwarming. Al meer dan 20 jaar verkopen en installeren wij als Speedheat Nederland dat systeem in ons land. Dat doen we via een franchiseformule, met op dit moment 6 vestigingen. Omdat de vraag naar ons product sterk groeit, zoeken we aanpakkers die hun eigen vestiging willen starten.

Waarom juist nú instappen? Vloerverwarming was vooral een comfortproduct, dat veel in badkamers werd gelegd. Nu we met zijn allen onze huizen en kantoren gasloos willen gaan verwarmen, stijgt de vraag naar ons product enorm. In combinatie met het opwekken van je eigen stroom is elektrische vloerverwarming namelijk een serieus alternatief.

Wie ben jij? Opleiding en ervaring vinden we niet belangrijk. Het gaat erom dat je commercieel en handig bent, technisch inzicht hebt, goed met mensen om kunt gaan en vooruit wil. Je ziet kansen in ons product en wilt die pakken. Als zelfstandige. Met meer dan twintig jaar ervaring als back-up.

Heb je interesse om je eigen Speedheat-vestiging te starten? Bel of mail ons, wij leggen je exact uit wat het inhoudt om je eigen vestiging te hebben.

* Handige Harriëttes zijn uiteraard ook welkom om te reageren!

Lees hier meer over de franchiseformule op Franchise+.

Speedheat Nederland B.V. | 0117-401500 | www.speedheat.nl | info@speedheat.nl