De warmte van morgen.

Vloerverwarming van Speedheat

Onze vloerverwarming is 100% infrarood. Wat ook wel stralingswarmte wordt genoemd. Doordat de lucht niet wordt verwarmd zoals bij radiatoren bij CV installaties, voelt de warmte heerlijk comfortabel aan en heeft u geen last van koude tocht over de vloer. Wij gebruiken een zeer dun verwarmingselement van slechts 1mm dun. De vloerverwariming van Speedheat is hierdoor toepasbaar in alle situaties, onder iedere type vloer en geeft direct warmte af.

Ideale temperatuur 

Wij installeren per ruimte een thermostaat, zodat u zelf per vertrek de temperatuur kunt instellen naar uw eigen voorkeur. Wij maken gebruik van slimme thermostaten die zich geheel aan uw dagritme aanpassen. De thermostaat gaat aan wanneer het nodig is en uit wanneer het niet nodig is. Ideaal, want u heeft er geen omkijken naar en kunt gewoon gaan genieten van onze warmte op de momenten dat u er behoefte naar heeft.

voor ieder vloeroppervlak

Het vloeroppervlak maakt voor ons ook niet uit. Speedheat installeert vloeren van 1m² tot aan 500m² en hoger. Geen vloer is te klein of te groot voor ons. Wilt u heel uw huis graag verwarmen? Geen probleem. Verwarmt u liever slechts een deel van uw woning, zoals een badkamer of keuken? Ook geen probleem. Wij zitten door heel Nederland en onze warmte adviseurs komen graag bij u langs om een vrijblijvend advies op maat te geven.

De voordelen van Speedheat vloerverwarming

  • 135% warmte efficiënt
  • Zeer dun systeem (1mm) en overal toepasbaar/flexibel
  • 15x zo snel warm als watervloerverwarming
  • Professionele installatie
  • 20 jaar ervaring


Afbeelding van Speedheat elektrische vloerverwarming in een oud Rabobankgebouw.jpg

Vloeropbouw
 

Het meest opvallende kenmerk van Speedheat vloerverwarming is de flexibele, elektrische draad zelf die slechts 1 mm dun is. Dit biedt het belangrijke voordeel dat de totale opbouwhoogte niet hoger hoeft te worden dan 2 mm inclusief de afwerklaag waar u de topvloer direct op kunt leggen. Bij renovatie is hak- en breekwerk meestal niet nodig. Dat levert u een enorme tijdwinst op en vermijdt risico van schade. De Speedheat-installateur gebruikt veel minder materialen zoals egaline of tegellijm en hij levert de vloer gefixeerd op, wat ook de afwerking van de vloer met parket, tegels of tapijt mooier, strakker en makkelijker maakt. 


Flexibele toepassing
 

Speedheat is door de flexibele eigenschappen van het materiaal in elke gewenste vorm aan te brengen, zelfs op gebogen oppervlakken (denk aan zitjes in sauna’s, knuffelmuren etc.). Speedheat is geschikt voor nieuwbouw en renovatie, als hoofdverwarming en als bijverwarming en het kan horizontaal en verticaal worden geplaatst. Afhankelijk van de meest efficiënte manier om een bepaalde locatie te verwarmen, kan Speedheat worden aangebracht op de vloer (vloerverwarming) aan de wand (wandverwarming), het plafond (plafondverwarming) en onder losse en vaste tapijten (tapijtverwarming). Zelfs achter spiegels om condensvorming tegen te gaan (spiegelverwarming).


Professionele installatie bij uw vloerverwarming

Speedheat vloerverwarming wordt alleen door onze gespecialiseerde installateurs aangelegd. De adviseur inventariseert uitgebreid uw situatie, uw gebruik en uw wensen voordat hij dit uitwerkt in een persoonlijk, afgestemd en professioneel advies. Hij inspecteert de locatie nauwkeurig zodat we niets aan het toeval overlaten. Een offerte van Speedheat is zo altijd volledig
afgestemd en de adviseur licht u goed voor. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

 

Afbeelding vrouw op tegelvloer met elektrische vloerverwarming.jpg   Afbeelding jongen op tegelvloer met elektrische vloerverwarming.jpg   Afbeelding meisje op tegelvloer met elektrische vloerverwarming.jpg

Wilt u meer weten over de vloerverwarming van Speedheat?

Klik dan hieronder op offerte- of informatie aanvragen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een informatiepakket op. Een Speedheat vestiging bij u in de buurt neemt daarna eventueel contact met u op. U kunt zich ook aanmelden op onze nieuwsbrief door op 'blijf op de hoogte te klikken'.

 

Call to Action offerte aanvragen.png Call to action informatie aanvragen.png Call to action aanmelden voor de nieuwsbrief.png