Roger Rouwette

eigenaar Speedheat Zuid-Limburg

Roger Rouwette van Speedheat Zuid-Limburg

Speedheat

Zuid-Limburg

Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

In de regio Zuid-Limburg is Speedheat elektrische verwarming al ruim 20 jaar een begrip. Roger Rouwette startte een van de eerste Speedheat vestigingen in Nederland en is nog steeds even enthousiast over het product. Heeft u vragen, bent u op zoek naar deskundig advies of installatie van onze 1 mm dunne vloer- of wandverwarming? Roger komt heel graag bij u langs!

Vragen of een afspraak maken?

Roger aan het woord:

“Het unieke aan Speedheat is de flexibiliteit. Daarbij is een stuk vakmanschap nodig, maar dat mag je na 20 jaar wel verwachten. Toch geeft nog steeds niets mij zoveel voldoening als weten dat je iets moois hebt neergezet. Ik vind het heel belangrijk om klantgericht en secuur te werken, en de klant eerlijk en goed te adviseren. Wat is er dan mooier dan dat de klant je zijn vertrouwen geeft en achteraf tevreden is?”

Projecten

In december 2014 installeerde Speedheat Zuid-Limburg elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming in het Limburgse Provinciehuis.
Lees meer
In juli 2015 installeerde Speedheat Zuid-Limburg elektrisch wandverwarming in een vleermuizenverblijf om een constante temperatuur te waarborgen.
Lees meer
Tijdens een grote renovatie in 2012 heeft Speedheat Zuid-Limburg alle hotelbadkamers van Hotel Heerlen voorzien van elektrische vloerverwarming. Dankzij de mogelijkheid om de temperatuur per ruimte te regelen en de snelle opwarmtijd is ons systeem perfect voor de luxe badkamers.
Lees meer
Speedheat Zuid-Limburg installeerde elektrische vloer- en wandverwarming in de woonkamer, keuken, wc en badkamer van een voormalig stationsgebouw dat getransformeerd werd tot woonhuis.
Lees meer