Marcel de Greeff
Speedheat Zeist

Marcel de Greeff Speedheat Zeist

Speedheat

Zeist

Speadheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

In de regio Zeist is Marcel de Greef sinds enkele jaren het gezicht van Speedheat. Woont u in de regio Zeist en heeft u een vraag over elektrische vloer- of wandverwarming, of infraroodpanelen? Van advies tot installatie en nazorg: Speedheat Zeist denkt graag met u en verzorgt graag uw totale project.

Vragen of een afspraak maken?

Speedheat Zeist aan het woord:

Marcel: “Speedheat is een prachtig verwarmingsproduct. Allereerst vanwege de kansen in de duurzaamheidsmarkt en daarnaast vanwege de eigenschappen van Speedheat als product. “Het is een uitvinding die te vergelijken is met de paperclip: zo eenvoudig en veelzijdig, en het gaat een huizenleven lang mee!”

Bel Marcel van Speedheat Zeist

"Speedheat is een uitvinding die te vergelijken is met de paperclip: zo eenvoudig en veelzijdig!"

In september 2019 sloot Marcel de Greeff zich aan bij de Speedheat organisatie met een vestiging in Zeist. Hij startte een crowdfunding actie om een goede start te maken. Marcel kan nog bijna niet geloven hoe succesvol de crowdfunding actie verliep: “Een halve dag na het posten van mijn pitch was de inschrijving al vol! Maar liefst 114 investeerders hadden vertrouwen in de start van mijn franchiseonderneming.”

Lees het hele interview

 

Regio nieuws

Experts erkennen Speedheat als innovatie voor woning- en gebouwrenovaties
De laagvermogen vloerverwarming van Speedheat is door het expert-panel van de stichting TKI Urban Energy opgenomen in het innovatieoverzicht van gebouwrenovaties
Duurzaamheid wordt beloond
Sinds oktober 2015 is Speedheat als eerste en enige elektrische vloerverwarmingssysteem in Nederland opgenomen in de BCRG databank (voorheen ISSO). Hiertoe is het rendement van het systeem gecontroleerd. De conclusie was dat het rendement van Speedheat maar liefst 40% hoger is dan conventionele watervloerverwarming.
De warmte van morgen
Speedheat is "de warmte van morgen". Dankzij het unieke concept, product en werkwijze worden woningen voorzien van de 1 mm elektrische vloerverwarming dankzij regionale Speedheat vestigingen die samen heel Nederland voorzien van warmte.

Vragen of een afspraak maken?