Ronny Prang
eigenaar
Speedheat Zeeland

Speedheat

Zeeland

Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

Ruim 25 jaar geleden startte Ronny Prang Speedheat Zeeland, de eerste franchisevestiging van Speedheat Nederland. Een pionier op het gebied van elektrische infrarood vloerverwarming! Wilt u meer weten over onze unieke 1 mm dunne elektrische infrarood vloerverwarming, onze wandverwarming, infrarood panelen, of overige verwarmingsoplossingen in ons assortiment? Wij van Speedheat Zeeland komen graag bij u langs! U wordt deskundig geadviseerd over de mogelijkheden in uw woning, zakelijk pand, uw chalet of zelfs aan boord!  

Vragen of een afspraak maken?

Ronny zelf aan het woord:

"Speedheat Zeeland heeft in de afgelopen 25 jaar een stevige naam opgebouwd in de regio. Ons product zit ook echt in de top van de markt. Hierbij speelt mee dat Speedheat alleen door zelf opgeleide warmte-adviseurs wordt aangelegd. We krijgen steeds meer regio’s en het leuke is: al die nieuwe warmte-adviseurs komen bij mij het vak leren!"

Bel Ronny

Projecten

Henk Tazelaar, oprichter van familiebedrijf De& Appelaere, bekend om duurzaam geproduceerde fruitsappen, koos bewust voor Speedheat toen hij besloot elektrische vloerverwarming leggen: “Bij familiebedrijf De Appelaere dragen wij duurzaamheid heel hoog in het vaandel.” Maar ook de energierekening woog mee in de keus voor Speedheat elektrische vloerverwarming.
Lees meer
Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de famili Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een topproduct."
Lees meer
De energieneutrale woning die Wilma Brouwer en Peter Wessel lieten bouwen, werd van boven tot onder super geïsoleerd: het dak, de wanden, de vloeren, en overal kwam triple glas. Daarnaast kozen ze niet voor een warmtepomp, maar voor een Speedheat vloerverwarming door de hele woning. Vanwege het comfort én het feit dat het systeem energie direct van de bron omzet in warmte. 
Lees meer
Speedheat heeft al jaren vaste voet aan boord in het segment luxe jachten. Onze elektrische verwarming komt dan ook tegemoet aan de hoogste eisen op gebied van comfort en kwaliteit. Toch blijft het een mooi compliment dat wij, na al vele jachten te hebben mogen verwarmen, ook vloerverwarming mochten aanleggen bij luxe jachtbouwbedrijf Amels zelf.
Lees meer