Jacob Kramer

eigenaar Speedheat Urk

Jacob Kramer Speedheat Urk

Speedheat

Urk

Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

In de regio Urk is Jacob Kramer al sinds 2005 het gezicht van Speedheat. Jacob komt graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden over onze unieke 1 mm dunne elektrische vloerverwarming, onze wandverwarming, infrarood panelen, of overige verwarmingsoplossingen in ons assortiment. U kunt rekenen op zijn deskundige advies, installatie en nazorg!

Vragen of een afspraak maken?

Jacob aan het woord:

“Na al die jaren ben ik er nog altijd van overtuigd dat Speedheat de koploper is op gebied van elektrische verwarming. Zowel qua verwerking als qua kwaliteit: in alle jaren dat ik nu Speedheat installeer, ben ik nog nooit een vergelijkbaar product tegengekomen.”

Jacob Kramer startte in 2005 de vestiging van Speedheat in Urk. Daarvoor werkte hij al in de installatie elektrotechniek, maar dan in loondienst en meer specifiek in de scheepsbouw. Toen hij hoorde dat Speedheat franchisenemers zocht, was hij snel enthousiast. Hoewel hij tegenwoordig veel breder elektrische verwarmingen installeert, mag hij nog regelmatig opdrachten uitvoeren aan boord van schepen. En niet op eerste de beste.

Regio nieuws

Experts erkennen Speedheat als innovatie voor woning- en gebouwrenovaties
De laagvermogen vloerverwarming van Speedheat is door het expert-panel van de stichting TKI Urban Energy opgenomen in het innovatieoverzicht van gebouwrenovaties
Lees nu ons jubileummagazine

Dit jaar bestaat Speedheat Nederland B.V. 25 jaar in Nederland en dat wordt gevierd in een speciale jubileumuitgave.


Blader hier online door het magazine.

Wilt u liever een magazine op uw deurmat ontvangen?
Stuur ons dan een berichtje met uw gegevens via info@speedheat.nl o.v.v. jubileummagazine.

Feest! Speedheat verwarmt al 25 jaar in Nederland

In het jaar 2021 viert Speedheat Nederland haar 25-jarig bestaan. Dit jubileum is een enorme prestatie voor ons waar we ontzettend trost op zijn. Daarom delen we graag met jullie onze verhalen en wel in de vorm van een jubileummagazine dat binnenkort uit komt. Hierin kunnen jullie lezen hoe het allemaal begon, ook komen de mannen achter de Speedheat vestigingen, onze Speedheat warmte-adviseurs, aan het woord en lichten we bijzondere en unieke projecten toe. 

Vragen of een afspraak maken?