Dennis Noy

eigenaar Speedheat Maas en Waal

Dennis Noy van Speedheat Maas en Waal

Speedheat

Maas en Waal

Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

In de regio Maas en Waal heeft Speedheat inmiddels ook een stevige naam opgebouwd. Heeft u een vraag op het gebied van onze 1 mm dunne elektrische (vloer)verwarming en de flexibele toepassing ervan? Dennis Noy, eigenaar van Speedheat Maas en Waal, kan al uw vragen deskundig beantwoorden over de verwarmingsoplossingen voor uw woning, appartement, zakelijk project of pand.

Vragen of een afspraak maken?

Speedheat Maas en Waal aan het woord:

"Ik denk ook altijd graag mee met opdrachtgevers, niet alleen over de installatie van elektrische verwarming, maar ook over de projectplanning en technische realisatie. Vooral in complexere projecten! Dat vind ik zelf wel het mooie aan het product Speedheat; de flexibele toepasbaarheid. In vloeren, in wanden... je kan er gewoon alles mee maken!"

Projecten

In maart 2013 werd een voormalig Frans koetshuis door Speedheat voorzien van vloerisolatie en elektrische vloerverwarming.
Lees meer

Ook na 17 jaar gaat Dennis Noy, eigenaar Speedheat Maas en Waal, nog altijd voor de uitdaging. Naast particulieren ligt zijn focus vooral bij bedrijven in aanverwante branches. "Tegelzetters, sanitairzaken of vloerenleggers, daar haal ik het grootste deel van mijn klanten uit." Door de jaren heen verschoof de uitdaging van het opbouwen van een nieuw rayon naar het leveren van flexibel maatwerk op een steeds hoger niveau.

Regio nieuws

En de Franchisenemer van het jaar is...

Dennis Noy van Speedheat Maas en Waal! Dennis is een gedreven en betrokken ondernemer met passie voor zijn vak en altijd met een glimlach. Heel erg gefeliciteerd Dennis. Deze titel mag jij een jaar lang met trots dragen!

Vragen of een afspraak maken?