Nick Blom
eigenaar Speedheat Den Bosch

Nick Blom Speedheat Den Bosch

Speedheat

Den Bosch

Speedheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

Sinds het voorjaar van 2020 heeft de regio Den Bosch een eigen Speedheat vestiging. Nick Blom, de eigenaar van Speedheat Den Bosch, komt graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden over onze unieke 1 mm dunne elektrische verwarming, onze wandverwarming, infrarood panelen, of overige verwarmingsoplossingen in ons assortiment. Hij adviseert u deskundig over de mogelijkheden in uw woning of (zakelijke) pand.

Vragen of een afspraak maken?

Nick aan het woord:

"Speedheat steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Het materiaal is veel dunner, je kunt met veel lagere vermogens werken en Speedheat heeft alle certificeringen. Het is een relatief eenvoudig top product van een organisatie die al heel lang bestaat, met heel veel technische kennis."

Nick Blom is in het voorjaar van 2020 gestart met zijn vestiging in Den Bosch. Hij had al een eigen bedrijf en wilde zijn dienstverlening uitbreiden. Hij zocht vooral voor zichzelf een nieuwe uitdaging. Zijn oog viel op Speedheat, omdat het een kwalitatief en mooi product is dat toekomstgericht is. “Er blijft altijd geld voor kwaliteitsproducten, ook als het economisch minder gaat.”

Regio nieuws

Experts erkennen Speedheat als innovatie voor woning- en gebouwrenovaties
De laagvermogen vloerverwarming van Speedheat is door het expert-panel van de stichting TKI Urban Energy opgenomen in het innovatieoverzicht van gebouwrenovaties
Lees nu ons jubileummagazine

Dit jaar bestaat Speedheat Nederland B.V. 25 jaar in Nederland en dat wordt gevierd in een speciale jubileumuitgave.


Blader hier online door het magazine.

Wilt u liever een magazine op uw deurmat ontvangen?
Stuur ons dan een berichtje met uw gegevens via info@speedheat.nl o.v.v. jubileummagazine.

Speedheat Den Bosch van start
Recentelijk heeft Nick Blom uit Boxtel zich bij de Speedheat franchise organisatie aangesloten en de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Vragen of een afspraak maken?