Radhish Ramkhelawansing
eigenaar Speedheat Breda

Radhish Ramkhelawansing van Speedheat Breda

Speedheat

Breda

“Ooit zei iemand: je verkoopt warmte, maar je straalt zelf ook warmte uit.”

In de regio Breda is Radhish Ramkhelawansing al jaren het gezicht van Speedheat. Radhish heeft zich gespecialiseerd in scheepsverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw stuurhut, woonvertrekken of buitendek. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van Speedheat Breda!

Vragen of een afspraak maken?

Speedheat Breda aan het woord: 

Radhish: "Er gebeurt veel in de scheepvaart. De schepen zijn de laatste jaren veel breder en langer geworden, en daarbij ook moderner en luxer. Daarnaast zien we inmiddels schepen met accu's: ook de scheepvaart is groen en duurzaam geworden. Door te kiezen voor Speedheat verwarming, kun je zó all-electric gaan varen!"

Bel Radhish van Speedheat Breda

Projecten

Ook in de offshore wereld is Speedheat geen onbekende naam. In 2014 mocht Speedheat Breda maar liefst 1400 m² aan elektrische verwarming installeren op het Noorse booreiland Aasta Hansteen. Er werd elektrische verwarming aangelegd in de sanitaire ruimtes en de leefvertrekken van de bemanning. Omdat je in deze omgeving geen risico kan lopen, werd zelfs een dubbel systeem aangebracht.
Lees meer
Speedheat Breda installeerde in 2016 comfortabele elektrische vloerverwarming aan boord én veilige dekverwarming op de scheepsdekken van de veerboot naar Texel.
Lees meer
In 2015 mocht Speedheat Breda op dit luxe passagiersschip 200 m² elektrische vloerverwarming installeren.
Lees meer

Radhish Ramkhelawansing rolde jaren geleden de scheepvaart in en heeft zich daar in de loop van de tijd steeds verder in gespecialiseerd. Vanuit een heldere overtuiging: als je je ergens op richt, moet je het ook goed doen. Hij leerde Speedheat al kennen toen hij nog in de bouw werkte. Radhish: "Ik dacht toen bij mezelf: als ik ooit uit de bouw stap, ga ik dát doen!"

Lees het hele interview

Regio nieuws

Ruim 800 schepen voorzien van Speedheat!

Het 25-jarig bestaan van Speedheat Nederland was een mooie gelegenheid om terug te blikken, naar onze ontwikkeling in de scheepvaart en met name die van Speedheat Breda hierin. Door de jaren heen is Speedheat uitgegroeid tot een waar begrip in deze sector op het gebied van advies, levering en installatie van elektrische verwarmingssystemen voor aan boord.

Experts erkennen Speedheat als innovatie voor woning- en gebouwrenovaties
De laagvermogen vloerverwarming van Speedheat is door het expert-panel van de stichting TKI Urban Energy opgenomen in het innovatieoverzicht van gebouwrenovaties
Lees nu ons jubileummagazine

Dit jaar bestaat Speedheat Nederland B.V. 25 jaar in Nederland en dat wordt gevierd in een speciale jubileumuitgave.


Blader hier online door het magazine.

Wilt u liever een magazine op uw deurmat ontvangen?
Stuur ons dan een berichtje met uw gegevens via info@speedheat.nl o.v.v. jubileummagazine.

Vragen of een afspraak maken?