Radhish Ramkhelawansing
eigenaar Speedheat Breda

Radhish Ramkhelawansing van Speedheat Breda

Speedheat

Breda

“Ooit zei iemand: je verkoopt warmte, maar je straalt zelf ook warmte uit.”

In de regio Breda is Radhish Ramkhelawansing al jaren het gezicht van Speedheat. Radhish heeft zich gespecialiseerd in scheepsverwarming. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw stuurhut, woonvertrekken of buitendek. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van Speedheat Breda!

Vragen of een afspraak maken?

Speedheat Breda aan het woord: 

Radhish: "Er gebeurt veel in de scheepvaart. De schepen zijn de laatste jaren veel breder en langer geworden, en daarbij ook moderner en luxer. Daarnaast zien we inmiddels schepen met accu's: ook de scheepvaart is groen en duurzaam geworden. Door te kiezen voor Speedheat verwarming, kun je zó all-electric gaan varen!"

Bel Radhish van Speedheat Breda

Projecten

Speedheat Breda heeft honderden binnenvaartschepen voorzien van Speedheat.  Kijk ook eens op de website www.vlootschouw.nl. Hier staan de binnenvaartschepen die sinds 1997 in de Binnenvaartkrant zijn gepubliceerd. De teller staat inmiddels op ruim 800 binnenvaartschepen.
Lees meer
Ook in de offshore wereld is Speedheat geen onbekende naam. In 2014 mocht Speedheat Breda maar liefst 1400 m² aan elektrische verwarming installeren op het Noorse booreiland Aasta Hansteen. Er werd elektrische verwarming aangelegd in de sanitaire ruimtes en de leefvertrekken van de bemanning. Omdat je in deze omgeving geen risico kan lopen, werd zelfs een dubbel systeem aangebracht.
Lees meer
Speedheat Breda installeerde in 2016 comfortabele elektrische vloerverwarming aan boord én veilige dekverwarming op de scheepsdekken van de veerboot naar Texel.
Lees meer
In 2015 mocht Speedheat Breda op dit luxe passagiersschip 200 m² elektrische vloerverwarming installeren.
Lees meer