De warmte van morgen.

Op afstand de temperatuur regelen. 

Dat kan!

U kunt namelijk met onze wifi thermostaat simpel en snel de temperatuur per ruimte via uw gsm aanpassen.

Gewoon van de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Via een App op uw gsm, heeft u de mogelijkheid om iedere ruimte apart in te voeren, zodat u altijd zelf controle houdt over de temperatuur per ruimte.

Iedere ruimte een eigen temperatuur.

U kunt de wifi thermostaten laten communiceren met de hoofdunit. Hierop kunnen zelfs tot 32 thermostaten op worden aangesloten. U kunt dus iedere ruimte van uw woning of kantoor verwarmen, controleren en aanpassen waar u ook ter wereld bent. Dat is niet alleen handig maar ontzettend efficiƫnt!

Niet iedere ruimte hoeft per se even warm te zijn. Het is zelfs aan te raden om alleen de ruimtes te verwarmen waar u het meest bent.

Zelfregulerende thermostaat!

Een van de grote voordelen van de wifi thermostaat is dat deze zelf regulerend is of zelflerend is. Dat houdt in dat de thermostaat zelf uitrekent hoe lang die van te voren aan moet om de ingestelde temperatuur te bereiken. U heeft er verder dus geen omkijken naar.

Zo simpel is het! 

  • Sluit de hoofdunit- en de thermostaten aan
  • Download de app
  • Maak verbinding en stel uw ruimtes in

Wilt u graag weten hoe het precies werkt, bekijk dan de handleiding van de hoofdunit en de wifi thermostaat of onze vertaalde Youtube filmpjes die kort uitleggen hoe u de thermostaat kunt bedienen.

Handleiding hoofdunit

Handleiding wifi thermostaat

Handleiding wifi thermostaat V2

YouTube afspeellijst Heatmiser NeoStat thermostaat