De warmte van morgen.

Simpel en snel de temperatuur regelen

Met de Speedheat klokthermostaat met touchscreen kunt u simpel en snel de temperatuur instellen van uw elektrische vloerverwarming. Geen onoverzichtelijk menu’s, maar duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie.

Zelfregulerend!

De thermostaat is zelfregulerend, dat betekent dat de thermostaat zelf meet hoe lang deze van te voren aan moet om op tijd de ingestelde temperatuur te bereiken.

Inzicht in uw gebruik

Dat is het mooie van onze nieuwe thermostaat. U kunt zelf monitoren hoeveel energie u in een week verbruikt, wat u de maand daarvoor heeft verbruikt, welk programma er staat ingesteld en nog veel meer.

Hoe doe ik dat?

Met uw gsm kunt u de QR code op de thermostaat scannen. Zodra u dat heeft gedaan, komt u automatisch op uw persoonlijke pagina terecht. U hoeft daarom niet te zoeken, slechts 1 klik en u bent er.

Geen omkijken naar

Het grote voordeel van de digitale klokthermostaat is dat u er geen omkijken naar heeft.  Slimme inbouw klokthermostaat met vele functies, inclusief ruimte- en vloersensor. Aan u de keus of u hem gebruikt als hoofd- of bijverwarming; dit kunt u in het menu ingeven (vloer- of ruimtetemperatuur). De instellingen van onze thermostaat zijn geen fabrieksinstellingen, maar zijn speciaal afgestemd voor Speedheat vloerverwarming, op deze manier haalt u het maximale rendement uit de thermostaat. Lees meer in ons productblad.

Bekijk hier de Nederlandstalige en Engelstalige handleiding.

Speedheat touchscreen thermostaat verkorte Handleiding

Speedheat touchscreen thermostaat uitgebreide handleiding (Lees eerst de verkorte handleiding).

Speedheat touchscreen thermostat Manual GB