De warmte van morgen.

Vloerverwarming voor onder losse vloerkleden en tapijten

De speedheat – RugBuddy is de ideale oplossing voor het verwarmen van losse kleden, karpet en tapijten. Deze verwarmingsmatten zijn vooral geschikt voor plaatselijk en tijdelijke comfortabele warmte bijv. ‘s avonds in de zithoek, voor de tv, achter de pc, in de kinderkamer of in de caravan. De RugBuddy is bestand tegen zware voorwerpen, zoals kasten, tafels, banken etc. 

Speedheat Rugbuddy Tapijtverwarming. jpg

Het gebruik van de Speedheat verwarmingsmat 

Haal de tapijtverwarmer uit het folie en rol hem uit. Er wordt met een pijl duidelijk aangegeven wat de bovenkant is. Plaatst de kant en klare tapijtverwarming bovenop de vloer, waar uw kleed komt te liggen en leg uw vloerkleed, tapijt of karpet eroverheen. Vervolgens stopt u de stekker in het stopcontact en wacht enkele minuten (ongeveer 15 min.), tot de mat opwarmt. Controleer de warmte met de buitenkant van uw hand, want de binnenkant van uw hand is meestal rond de 37 C° en geeft daarom een vertekend beeld.

De voordelen van Speedheat – RugBuddy 

  • Snel warm
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veilig en Gezond
  • Onderhoudsvrij


Maten

De Speedheat – RugBuddy is leverbaar in de volgende maten en vermogens.

Formaat
(in meters)

Vermogen
(in Wattage)
0.50 m x 2.00 m 120 W
1.00 m x 1.50 m 180 W
1.00 m x 2.00 m 250 W
1.30 m x 2.20 m 350 W
2.30 m x 1.50 m 450 W
1,80 m x 2,60 m 600 W

 

 

 

 

 

 


 

Bestellen + Prijzen

De Speedheat – RugBuddy verwarmingsmatten zijn te bestellen in verschillende maten. Bestel in onze webshop van Quickheat (onderdeel van Speedheat) de elektrische verwarmingsmat.

Naast tapijtverwarming, hebben we ook elektrische vloerverwarming.