De warmte van morgen.

Vloerverwarming voor onder losse vloerkleden en tapijten

De speedheat – RugBuddy is de ideale oplossing voor het verwarmen van losse kleden, karpet en tapijten. Deze verwarmingsmatten zijn vooral geschikt voor plaatselijk en tijdelijke comfortabele warmte bijv. ‘s avonds in de zithoek, voor de tv, achter de pc, in de kinderkamer of in de caravan. De RugBuddy is bestand tegen zware voorwerpen, zoals kasten, tafels, banken etc. 

Speedheat Rugbuddy Tapijtverwarming. jpg

Het gebruik van onze vernieuwde tapijtverwarming

Haal de RugBuddy tapijtverwarming uit het folie en rol hem uit. De RugBuddy heeft geen onder- en bovenkant meer om het zo voor u makkelijker te maken deze op de juiste plek in de ruimte te leggen. Ook zit het snoer voortaan in de hoek, dus waar en hoe u hem ook wilt positioneren. Het is mogelijk!

Plaatst de kant en klare tapijtverwarming bovenop de vloer (tapijt, parket, laminaat, PVC, hout enz.), waar uw kleed komt te liggen en leg uw vloerkleed, tapijt of karpet er overheen. Vervolgens stopt u de stekker in het stopcontact en wacht enkele minuten (ongeveer 15 min.), tot de mat opwarmt. Controleer de warmte met de buitenkant van uw hand, want de binnenkant van uw hand is meestal rond de 37 C° en geeft daarom een vertekend beeld. De temperatuur van de tapijtverwarming is afhankelijk van de isolatie, maar ligt gemiddeld tussen de 25 en 30 C°.

Alle tapijtverwarming wordt geleverd Excl. antislip ondertapijt. Wij adviseren u dit er wel bij te bestellen i.v.m. de isolerende functie, bescherming van het verwarmingselement en de antislip functie (veiligheid).

De voordelen van Speedheat – RugBuddy 

  • Snel warm
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veilig en Gezond
  • Onderhoudsvrij


Maten

De Speedheat – RugBuddy is leverbaar in de volgende maten en vermogens.

Formaat
(in meters)

Vermogen
(in Wattage)
0.50 m x 2.00 m 120 W
1.00 m x 1.50 m 180 W
1.00 m x 2.00 m 250 W
1.30 m x 2.20 m 350 W
2.30 m x 1.50 m 450 W
1,80 m x 2,60 m 600 W

 

 

 

 

 

 


 

Bestellen + Prijzen

De Speedheat – RugBuddy verwarmingsmatten zijn te bestellen in verschillende maten. Bestel in onze webshop van Quickheat (onderdeel van Speedheat) de elektrische verwarmingsmat.

Naast tapijtverwarming, hebben we ook elektrische vloerverwarming.