Header afbeelding

Speedheat 't Gooi

Contactgegevens

De alles-in-1 service van Speedheat 't Gooi

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat 't Gooi bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrisch verwarmen. Speedheat 't Gooi weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning of gebouw.

Elektrische infrarood verwarming

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische (vloer)verwarming, samen met de slimme Speedheat klokthermostaat kunt u in elk vertrek de temperatuur regelen. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

"Na honderden klanten naar tevredenheid te hebben geholpen ben ik zelf thuis ook stapsgewijs overgestapt naar elektrisch verwarmen. Wat een verschil met watervloerverwarming!"

Projecten die door Speedheat 't Gooi zijn gerealiseerd zijn o.a. de CrossBoat op de Ceuvel, het yoga tuinhuis en de houten recreatiewoning. Daarnaast hebben wij al vele tevreden klanten voorzien van Speedheat verwarming.

Bent u op zoek naar een verwarmingsoplossing voor uw woning, gebouw of heeft u een bijzonder project en wilt u weten wat mogelijk is in uw situatie? Vraag dan een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Afbeelding handtekening
Speedheat 't Gooi de specialist in elektrische vloerverwarming