Zorgwoning Barneveld

Speedheat Zwolle mocht in augustus 2021 deze nieuwbouw zorgwoning van 80 m² in Barneveld voorzien van elektrische infrarood vloerverwarming als hoofdverwarming. Zorgwoningen worden steeds populairder. Mensen willen langer thuis blijven wonen, en dat stelt nieuwe eisen aan de woningen. Het comfort in de woning is van nóg groter belang voor mensen die hulpbehoevend zijn en/of (verwachtne op termijn) zorg nodig (te) hebben.

De opkomst van zorgwoningen zien we uiteraard niet allen in de regio Zwolle; dit is een trend die we al jaren zien in heel Nederland. De diverse vestingen van Speedheat hebben in de afgelopen jaren dat ook geruime ervaring opgedaan in het verwarmen van chalets en zorgwoningen. Landelijk voorzien we als Speedheat, per jaar, meer dan 100 chalets en zorgwoningen van elektrische vloerverwarming!

Woont u in de regio Zwolle en heeft u vragen over het elektrisch verwarmen van zorgwoningen of chalets, neem dat contact op met Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle. Innovatie in de zorg vraagt terecht om innovatief verwarmen. Onze laagvermogen verwarmers zijn zojuist gekwalificeerd tot innovatie door Uptempo.nu!

  • Speedheat Zwolle
  • Speedheat Zwolle
  • Speedheat Zwolle