Verwarmd marmoleum bij familie Barbé

Dat je ook een vloer van marmoleum elektrisch kunt verwarmen, ontdekte de famili Barbé uit Yerseke. Zij lieten een half jaar geleden verwarming aanleggen. Ze stonden naar eigen zeggen versteld van de manier waarop dit door Speedheat werd uitgevoerd. “Gewoon perfect. Professioneel, netjes afgewerkt, alle afspraken werden nagekomen. En het is natuurlijk een topproduct."

Over de oude grindvloer in de woning van de familie Barbé werd nieuw marmoleum gelegd. Ze dachten dat dit niet samenging met vloerverwarming, totdat ze in contact kwamen met Speedheat Zeeland. “Ronny Prang overtuigde ons snel van het tegendeel.” Het kon bovendien zonder hakken of breken. “De elektrische verwarming werd bovenop de oude grindvloer geïnstalleerd. Nu genieten we van verwarmd marmoleum!”

Perfecte service

Ze zijn bijzonder tevreden over het product, maar ook over de service van Speedheat Zeeland. “Het is heel professioneel uitgevoerd allemaal, alles is keurig afgewerkt en alle afspraken zijn nagekomen. Meer dan dat zelfs! Recent hebben we nog een kleine verbouwing gehad waarbij een stukje vloer moest worden weggenomen. Toen ik Ronny belde of hij wist waar precies Speedheat was aangebracht, was zijn reactie: ‘wacht maar, ik spring nu in mijn bus’. Een kwartier later stond hij op de stoep. Perfect.”

Wilt u ook meer weten over onze oplossingen voor elektrische verwarming onder specifieke afwerkvloeren, neem dan contact op met Ronny Prang, eigenaar Speedheat Zeeland.

  • Verwarmd marmoleum bij familie Barbé