De warmte van morgen.

Een prachtige Recreatiewoning

Maart 2015

Speedheat kreeg de vraag of wij in een pas ontworpen recreatiewoning de vloeren wilde voorzien van elektrische vloerverwarming. 

De recreatiewoning
Een eenvoudig gebouwde woning die prachtig oogt in het landschap waar het staat. Puur vakmanschap heeft geleid tot de realisatie ervan. Juist de eenvoudigheid in combinatie met de detaillering geeft het huis een natuurlijke sfeer. Het huis is aan één kant gesloten en aan de andere kant open, waardoor men met beweegbare luiken het lichtinval zelf kan bepalen.

Het ontwerp
Iedere cm van het huis is aandacht aanbesteed, waardoor de voorkant dient als keuken, eet- en woonkamer en de achterkant als slaapkamer. Het huis is voorzien van allerlei voorzieningen, zoals douche, houtkachel, toilet, wastafel etc.

De praktijk
U kunt het zich misschien al voorstellen, dat als het sneeuwt en u uit bed stapt in de heerlijke verwarmde woonkamer, de gevels open doet en een prachtig besneeuwd landschap ziet. Vervolgens geniet u van het uitzicht tijdens het ontbijt met uw blote voeten op de comfortabele warme vloer.

Houdt dat beeld goed vast, want dat is mede gerealiseerd door onze warmte adviseur.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden...