De warmte van morgen.

Het populaire Limburgse hotel “Hotel Heerlen”

Mei 2012

In het hart van Zuid-Limburg, aangrenzend aan het sprookjesachtige 14e-eeuws Kasteel Landgoed Terworm bevindt zich het populaire hotel “Hotel Heerlen". In het voorjaar van 2012 hebben ze het hotel onderworpen aan een prachtige luxe upgrade.

Het Limburgse hotel pakte het groots aan. Van het restaurant tot de personeelskantine en van de vergaderzalen tot de parkeerplaatsen alles is luxe gerenoveerd.

Het Limburgse hotel is aan de achterzijde uitgebeid met 33 superior kamers, 13 themasuites en 13 familiekamers. De luxe kamers zijn voorzien van een jacuzzibad, open badkamer met rainshower- inloopdouche, flatscreen tv en aansluiting voor laptop, I-Pad of I-Phone. Het hotel heeft bij de renovatie voor kwalitatief hoogwaardige en luxe materialen gekozen.

Vraag van Hotel Heerlen

In de badkamers van onze luxueuste suites willen wij een verwarmingssysteem dat een comfortabel en luxe gevoel geeft op het moment onze gasten dat wensen. Omdat gasten de badkamers gedurende korte periodes gebruiken willen we een systeem dat snel opwarmt. Heeft Speedheat een maatwerk oplossing voor ons hotel?

Ons Antwoord

Het unieke van Speedheat is dat elke ruimte afzonderlijk te verwarmen is. Een innovatie die uw hotel iets oplevert. U realiseert namelijk een energiebesparing en beperkt de belasting van het milieu. Speedheat levert u gasten gegarandeerd comfort op. Waaruit blijkt dat? Speedheat-Vloerverwarming is slim en flexibel te programmeren en verwarmt snel vloeren en ruimtes zoals de badkamers van uw luxueuze badkamer. De stralingswarmte is uiterst comfortabel en niet te vergelijken met traditionele centrale verwarming.

Speedheat garandeert een vlekkeloze installatie. Om te beginnen plaatsen we de ultra dunne verwarming van Speedheat op de ondervloer. Waarna de vloerverwarming wordt afgewerkt met niet scheurende en krimp bestendige flexibele mortel. Deze combinatie is slecht 2,5mm dik en de tegelzetter kan de vloer gelijk voorzien van natuursteen of tegels. Dat levert u tijd winst op.

Resultaat

De gasten van Hotel Heerlen kunnen naast heerlijk wandelen en genieten van bijzondere natuur en cultuur nu ook van comfortabele warmte op maat van Speedheat genieten.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden...