De warmte van morgen.

Speedheat Nederland

Speedheat is al 20 jaar actief op de Nederlandse markt, met op dit moment 6 regiodealers door het hele land. Bestaande uit: Speedheat Breda, Speedheat ’t Gooi, Speedheat Maas en Waal, Speedheat Urk, Speedheat Zeeland en Speedheat Zuid-Limburg. Ons kernproduct is elektrische vloerverwarming.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Speedheat vestiging die het dichtst bij u in de buurt zit via het volgende telefoonnummer: 0900 401 5001.

Onze visie

Speedheat gelooft in een wereld zonder verwarming met gas en met alternatieve, milieuvriendelijke, manieren van energie opwekken en verwarmen. Wij zien een duurzame wereld, met zo min mogelijk energieverbruik, waarbij een ieder zo veel mogelijk zelf de eigen energie opwekt. Een wereld waar het loont om groen te zijn en waar woningenvolledig elektrisch worden verwarmd. Wij geloven in een duurzame wereld met een all-electric toekomst!

Onze kernwaarden (internationaal)

Waarden die Speedheat wil uitstralen zowel intern als extern

  • Wij hechten waarde aan onze klanten.
  • De klant staat voorop in ons denken en doen.
  • Hoge prioriteit geven aan kwaliteit en service.
  • Streven naar perfectie.
  • Open communicatie lijnen.
  • Wederzijds respect en vertrouwen.
  • Afspraak is afspraak.
  • Toegewijd zijn aan bedrijfsplannen en doelen


Werken bij Speedheat

Wilt u graag werken bij Speedheat Nederland of bij één van onze vestigingen? Dan kunt u bij onze vacatures kijken. Wanneer u interesse hebt om franchisenemer of ondernemer te worden bij Speedheat verwijzen we u graag door onze pagina voor professionals en ondernemer worden.
 

Speedheat internationaal

Speedheat is als organisatie wereldwijd actief. Zie hieronder in welke landen Speedheat elektrische vloerverwarming verkocht wordt. 

In de fabriek van Zuid-Afrika bevindt zich onze R&D afdeling. Daar worden alle producten ontwikkeld, gemaakt en eventueel op maat gefabriceerd. Speedheat bestaat al ruim 30 jaar en loopt sinds die tijd voorop in visie en productontwikkeling. Speedheat bracht als eerste vloerverwarming voor onder tapijt, dekverwarming (voor schepen), spiegelverwarming, wandpanelen en een voetenwarmer (handig om mee te nemen). Daarnaast werd voor elk type dekvloer het systeem geoptimaliseerd inclusief isolatiemateriaal. Isoleren is investeren, investeren in het milieu en investeren zodat uw energieverbruik omlaag gaat. Nieuwbouwwoningen worden gezien de strenge bouwnormen tegenwoordig met de hoogst mogelijke isolatie opgeleverd zodat Speedheat hier met een minimum aan vermogen en een relatief lage investering in kan worden aangelegd. Uw woning renoveren? Denk ook dan aan isoleren. Voor renovatie kent Speedheat vier verschillende typen vloerisolatie; 3 en 6 mm kurk en 10 en 20 mm Klimaboard. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Investeren in technologie

In ons continu streven naar betere, duurzamere oplossingen kijken wij natuurlijk ook naar technologische ontwikkelingen. Door diverse intelligente klokthermostaten maken wij het mogelijk om elke ruimte apart te verwarmen en dus minder energie te gebruiken. Om u beteren efficiënter van dienst te kunnen zijn ontwikkelde Speedheat speciale storing-zoek-apparatuur, zodat onze specialisten kunnen traceren waar een eventuele storing zit en er bijv. bij een tegelvloer meestal maar een paar tegels uit moeten worden gehaald. Heeft u een specifieke vraag, probleem of uitdaging? Neemt u gerust eens contact op met Speedheat Nederland. Wij leggen uw vraag graag voor aan onze specialisten in Zuid-Afrika.