De warmte van morgen.

Oud Rabobankgebouw Goes

24-2-2017

In Goes staat een gebouw van 3 verdiepingen hoog, dat voorheen het Rabobank gebouw was. In 2014 is voor de eigenaar (projectonwikkelaar) het eerste appartement in zijn geheel voorzien van vloerverwarming. De keuken, woonkamer, hal, 3 slaapkamers, sauna en schoonheidssalon zijn verwarmd met Speedheat. Projectgrootte: +/- 80 m². Al de verwarming is toegepast op een geluids- en warmte-isolerende kurklaag, welke garant staat voor een zeer snelle opwarming.

Vraag van de klant

Mede door het prima resultaat en de goede service die Speedheat Zeeland hier heeft verleend, hebben wij in 2016 de opdracht gekregen om de hele tweede verdieping te verwarmen. Dit is eind 2016 uitgevoerd.

Onze oplossing

We hebben op de tweede verdieping net als destijds de eerste verdieping alle vertrekken voorzien van Speedheat vloerverwarming. Daar bovenop zijn de vloeren door ons geëgaliseerd, zodat het geheel door de aannemer kon worden afgewerkt met mooie tegels van 60 x 120 cm. De klant heeft er ook voor gekozen om het volledige dak te voorzien van zonnepanelen. Hiermee kan de klant de energie neutraal opwekken en gebruiken voor de elektrische vloerverwarming.

Reactie van de klant

De klant is uitermate positief. Heerlijke comfortabele stralingswarmte in plaats van conventionele luchtverwarming. Het Speedheat elektrische infrarood verwarmingssysteem is ideaal i.c.m. zonnepanelen en sluit daarmee perfect aan op de All-Electric ontwikkelingen.

De vloerverwarming

Het egaliseren van de vloer