Nick Blom

"Met Speedheat zetten we een grote stap naar een comfortabele, duurzame toekomst. Voor mij persoonlijk betekende dit een investering in comfort, maar ook zeker in mijn pand. Een investering waar ik geen twee keer over na hoefde te denken."

 

Speedheat Den Bosch

De alles-in-1 service van Speedheat Den Bosch

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de  specialistische kennis van Speedheat Den Bosch bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Den Bosch weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning of gebouw.

Elektrische infrarood verwarming

Speedheat Den Bosch van start

Recentelijk heeft Nick Blom uit Boxtel zich bij de Speedheat franchise organisatie aangesloten en de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Marcel de Greeff

"Duurzaamheid staat bij mij voorop. Ik ben zelf in contact gekomen met Speedheat toen ik mijn eigen huis wilde verbouwen met duurzame vloerverwarming. U kunt het bij mij thuis voelen en ervaren"

Speedheat in Coronatijd

Op het hoofdkantoor van Speedheat Nederland werken we in Coronatijd vooral vanaf thuis; de bemensing is uit voorzorg dus minimaal. De montages door de Speedheat vestigingen gaan door, uiteraard met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.