Marcel van Brussel

"Ik werk al bijna 25 jaar aan een duurzame samenleving. Toen ik kennis maakte met Speedheat was ik meteen enthousiast en zag ik direct de voordelen van elektrische vloerverwarming. De combinatie met zonnepanelen maken de producten van Speedheat uniek en dragen bij aan een gasloze toekomst."

Speedheat Zwolle

De alles-in-1 service van Speedheat Zwolle

Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. Dankzij de jarenlange ervaring en specialistische kennis van Speedheat Zeeland bieden we u graag de beste service op het gebied van elektrische vloerverwarming. Speedheat Zwolle weet alles over verwarmen en geen project is ons te klein of te groot. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip.

De elektrische infrarood verwarming van Speedheat

Binnenkort opent Speedheat haar 9e vestiging in Zwolle

Marcel van Brussel, warmteadviseur van Speedheat Zwolle loopt er warm voor! Volg onze nieuwsberichten op Facebook voor meer informatie.

Lees nu ons jubileummagazine

Dit jaar bestaat Speedheat Nederland B.V. 25 jaar in Nederland en dat wordt gevierd in een speciale jubileumuitgave.


Blader hier online door het magazine.

Nu in ons assortiment: de  FootBuddy® infrarood verwarmingsmat 

De FootBuddy® infrarood verwarmingsmat is ideaal te gebruiken tegen koude voeten. De mat met een afmeting van 50 x 100 cm is stekkerklaar en overal te gebruiken.

Duurzaamheid wordt beloond

Sinds oktober 2015 is Speedheat als eerste en enige elektrische vloerverwarmingssysteem in Nederland opgenomen in de BCRG databank (voorheen ISSO). Hiertoe is het rendement van het systeem gecontroleerd. De conclusie was dat het rendement van Speedheat maar liefst 40% hoger is dan conventionele watervloerverwarming.

De warmte van morgen

Speedheat is "de warmte van morgen". Dankzij het unieke concept, product en werkwijze worden woningen voorzien van de 1 mm elektrische vloerverwarming dankzij regionale Speedheat vestigingen die samen heel Nederland voorzien van warmte.

Feest! Speedheat verwarmt al 25 jaar in Nederland

In het jaar 2021 viert Speedheat Nederland haar 25-jarig bestaan. Dit jubileum is een enorme prestatie voor ons waar we ontzettend trost op zijn. Daarom delen we graag met jullie onze verhalen en wel in de vorm van een jubileummagazine dat binnenkort uit komt.