TMC woonwinkels loyale partner

TMC Woonwinkels en Speedheat Zeeland werken al jaren goed samen op tal van projecten. Jaap Witte is het gezicht van familiebedrijf TMC met vier woonwinkels in Zeeland en West-Brabant, naast een zakelijke projec-afdeling. Jaap: “Wij kennen Ronny Prang al vanaf onze eerste Zeeuwse Woonmarkt bij TMC Goes. Speedheat Zeeland was in 2013 een van de eersten die meedeed.”

In de tussenliggende jaren is er een bijna vanzelfsprekende en loyale samenwerking gegroeid tussen beide van oorsprong Zeeuwse bedrijven. “De elektrische vloerverwarming van Speedheat sluit als product heel goed aan bij het assortiment van de TMC Wonen. Wij zorgen voor een mooie vloer, Speedheat zorgt voor het warmtecomfort.”

Betrouwbaar

Hij kent Ronny als een betrouwbare samenwerkingspartner: “Als onze vloerenlegger bij een klant komt om de vloer te plaatsen, is Speedheat Zeeland vooraf al geweest. Ronny levert een legklare vloer op, zodat wij geen enkele voorbewerking meer hoeven te doen.”

Daarnaast waardeert hij dat Ronny zelf loyaal is. “Wij werken aan onze kant ook niet samen met andere leveranciers van elektrische verwarmingssystemen. Speedheat Zeeland levert een goed product en goede service. Dat is voor ons belangrijk. Waarom zou je iets veranderen wat goed is?”

Afbeelding