Tijdelijk voordelig isoleren in Zwolle

De gemeente Zwolle gaat het isoleren van woningen de komende maanden extra aantrekkelijk maken. Van 1 oktober tot en met 31 december 2021 kunnen Zwolse woningeigenaren profiteren van een aantrekklijke inkoopactie op isolerende maatregelen. Bij Speedheat juichen we dat van harte toe! Hoe minder energie of warmte je woning verliest, hoe minder energie je nodig hebt om te verwarmen.

Het Duurzaam Bouwloket adviseert gratis en onafhankelijk namens de gemeente over onder meer verduurzamen, subsidies en financieringsmogelijkheden. Ze kunnen ook bemiddelen voor woningeigenaren bij de inkoop. IN meerdere wijken en buurten wordt nu al samengewerkt met verduurzamingsinitiatieven van inwoners. Op www.duurzaambouwloket.nl/zwolle staat hier een overzicht van. Het Duurzaam Bouwloket is op werkdagen bereikbaar via (072) 743 39 56.

Voor belang voor vloerverwarming

Voor vloerverwarming is een goed isolerende ondervloer een belangrijke meerwaarde. Hoe beter de vloer is geïsoleerd, hoe efficiënter de warmte van het systeem wordt benut. Dit is ook een van de redenen waarom Speedheat zoveel efficiënter is dan watervloerverwarming. In de eerste plaats ligt bovenop de vloer en niet rin en voordat we de vloerverwarmign aanleggen, kunnen we de vloer nog isoleren. Woon je in de omgeving van Zwolle en wil je meer weten over isolatie? Neem dan contact op met Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle.

Afbeelding
Isoleren klimaboard Speedheat