De warmte van morgen.

Speedheat op de beurs: Duurzaam Verwarmd

Bezoek Speedheat op de Beurs Duurzaam Verwarmd 2019

 

21-02-2019

 

Op 19, 20 en 21 maart is Speedheat aanwezig op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd. Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. Wij als leverancier en installateurs van elektrische verwarmingssystemen en infraroodverwarming praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen. Bezoek ons op stand R3 en leer meer over ons unieke systeem en hoe wij bijdragen aan duurzaam verwarmen.

Registreer nu gratis

Bent u als bedrijf benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij het duurzaam verwarmen van een gebouw, woning of pand? Dan nodigen wij u hierbij uit om uzelf te registreren en ons te bezoeken aan stand R3 op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 maart. Met de code "19TICKET924" heeft u gratis toegang tot de beurs. 

 

Beurs informatie
Wilt u meer weten over de beurs, de exposanten, het programma etc.? Bezoek dan de website van Duurzaam Verwarmd. De beurs Duurzaam Verwarmd vindt plaats in de Haarlemmermeer Expo en wordt georganiseerd in combinatie met Solar Solutions, de vakbeurs over zonne-energie en alles wat hier bij komt kijken.