Ruim 800 schepen voorzien van Speedheat!

Het 25-jarig bestaan van Speedheat Nederland was een mooie gelegenheid om terug te blikken, naar onze ontwikkeling in de scheepvaart en met name die van Speedheat Breda hierin. Door de jaren heen is Speedheat uitgegroeid tot een waar begrip in deze sector op het gebied van advies, levering en installatie van elektrische verwarmingssystemen voor aan boord.

Sinds de oprichting hebben wij al meer dan 800 binnenvaartschepen voorzien van Speedheat verwarming! Speedheat Breda heeft hierbij het stokje overgenomen van Speedheat Ridderkerk. Kijk ook eens op de website www.vlootschouw.nl. Hier staan de binnenvaartschepen die sinds 1997 in de Binnenvaartkrant zijn gepubliceerd. De teller staat inmiddels op ruim 800!

Van binnenvaartschepen tot cruiseschepen en jachten: Speedheat biedt complete oplossingen voor stuurhuisverwarming en warmtecomfort in de woonvertrekken. Buitendekverwarming houdt het dek ijsvrij en voorkomt gladheid van het oppervlak, waardoor veiliger kan worden gewerkt. Daarnaast zijn er speciale producten zoals raamprofielverwarming en spiegelverwarming.

Afbeelding
Ruim 800 schepen voorzien van Speedheat