De warmte van morgen.

Een warm hart voor uw regio

29-5-2017

Wat is nu een goede reden om een Goede Doelen actie op te zetten…?

Juist! Ons bestaan van 20 jaar in Nederland. Althans dat vonden wij een mooi moment.

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

In de regios van onze vestigingen , hebben wij aan sportclubs en verenigingen gevraagd of zij zich voor de warm-hart-voor-de-regio wilden aanmelden. Wij boden iedere winnende club een sponsorbedrag van € 750. Dit bedrag is bedoeld om de clubs op weg te helpen met geplande investeringen in bijv. nieuwe spullen en betere apparaten. Sportclubs hebben het vaak moeilijk en dat vinden wij zonde, want zij zorgen ervoor dat Nederland beweegt ;-).

De stemmen stroomden binnen

Vervolgens hebben wij via Facebook gevraagd of jullie op de favoriete sportclub konden stemmen via een stempagina. Dit was een succes! In totaal is er op maar liefst 22 clubs gestemd. Ontzettend leuk om te zien dat iedereen zo betrokken is met zijn of haar club. De stemmen zijn verdeeld over het aantal leden, zodat ook kleine clubs met weinig leden net zo veel kans maakten op de hoofdprijs.

Welke clubs zijn de gelukkige winnaars?

Uiteindelijk mogen 5 clubs zich gelukkig prijzen want zij hebben er alles aan gedaan binnen hun regio om zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen waardoor zij met kop en schouder boven de rest uitstaken. Geweldig om te zien dat iedereen zo enthousiast was. En met datzelfde enthousiasme kondigen wij hier de winnaars per regio aan!

Voor regio Het Gooi is dat met 36 stemmen de voetbalclub VV Sparta uit Nijkerk.

Voor regio Urk is dat met 232 stemmen de Shetlandpony club Grand National Team uit Urk.

Voor regio Noord-Limburg is dat met 111 stemmen de voetbalclub G- afdeling FC ODA uit Weert.

Voor regio Zeeland is dat met 115 stemmen de motorcrossclub Jeugd-MX Zeeuws-Vlaanderen uit Axel

Voor regio Zuid-Limburg is dat met 46 stemmen de hondenvereniging PHV Adjak uit Gulpen

Van harte gefeliciteerd met deze overwinning. Wij rekenen erop dat het sponsorbedrag goed kan worden gebruikt en als laatste willen wij vooral jullie bedanken. Doordat jullie op de clubs hebben gestemd, zijn er nu vijf clubs die met het sponsorbedrag hun mooie ideeën waar kunnen gaan maken.

Dus dank daarvoor :-).