Speedheat: de garantie van een totaaloplossing

Garantie nemen we bij Speedheat uitermate serieus. We leveren dan ook niet zomaar een verwarmingssysteem: wij leveren compleet geïnstalleerde verwarmingsoplossingen, gekoppeld aan persoonlijk advies en service. Onze speciaal opgeleide warmteadviseurs begeleiden u vanaf de eerste inventarisatie tot na de installatie. Wij verzorgen een vlekkeloze installatie zonder hakken of breken, met minimaal materiaalgebruik en overlast. U kunt direct - en nog jaren daarna - onderhoudsvrij genieten van uw verwarmingssysteem. Vanzelfsprekend mét fabrieksgarantie: tien jaar op het verwarmingssysteem en twee of drie jaar op de thermostaat.

Speedheat is een pionier op het gebied van elektrische infraroodverwarming in Nederland. Het unieke, gepatenteerde systeem werd 30 jaar geleden ontwikkeld in Zuid-Afrika en is inmiddels doorontwikkeld tot een complete range aan verwarmingsproducten die al decennialang internationaal en in allerlei klimaten en omstandigheden worden toegepast. Wij spreken dan ook uit ruime ervaring als we zeggen dat Speedheat, mits goed aangelegd en er volgens voorschrift mee wordt omgegaan, in principe een huizenleven lang meegaat.

10 jaar garantie op Speedheat systeem
Garantie geven we natuurlijk wel. Bij Speedheat worden alle producten in huis ontwikkeld en geproduceerd. Wij zijn zeker van de kwaliteit, en geven daarom zonder meer 10 jaar fabrieksgarantie op het door onze warmteadviseurs aangelegde verwarmingssysteem. Speedheat wordt nooit geleverd als product alleen: het wordt altijd aangelegd door opgeleide Speedheat warmte-adviseurs, die professioneel adviseren, monteren, de after-sales verzorgen en alles wat daarbij hoort. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan staan we uiteraard voor u klaar deze zo snel mogelijk op te lossen.

Garantie dat het wordt opgelost!
Speedheat lost storingen altijd vakkundig en professioneel op. Het komt zelden voor, maar mocht er een breuk in het verwarmingselement komen, dan kan onze Speedheat warmteadviseur in 99% van de gevallen deze nauwkeurig lokaliseren met onze geavanceerde apparatuur. Serviceverzoeken kunt u eenvoudig melden bij uw eigen Speedheat warmteadviseur, via ons serviceverzoekformulier of telefonisch via 0900 401 5001. Binnen de garantietermijn geconstateerde fabrieksfouten worden kosteloos verholpen. Buiten de garantietermijn brengt de Speedheat-installateur u zijn uurtarief en de materiaalkosten in rekening.

2 of 3 jaar garantie op Speedheat thermostaten
De Speedheat thermostaat regelt steeds de juiste door u ingestelde temperatuur. Dat kan vloertemperatuur (bijverwarming) zijn of ruimtetemperatuur (hoofdverwarming) De thermostaat is een dermate belangrijk onderdeel van het verwarmingssysteem dat Speedheat deze speciaal voor haar systeem ingestelde  thermostaten ook zelf levert en aansluit. Afhankelijk van het type thermostaat dat u kiest geldt op dit product een fabrieksgarantie van 2 of 3 jaar. Dit betekent dat de thermostaat gratis vervangen wordt indien er zich binnen deze periode mankementen zouden voordoen. Wat gelukkig zelden voorkomt: doorgaans kunt u deze jarenlang probleemloos blijven gebruiken.

Wilt u meer weten over de garantie van Speedheat? Maak vrijblijvend een afspraak met een warmteadviseur in uw regio of neem contact op met Speedheat Nederland. Wij vertellen u er graag meer over.