Marcel van
Brussel
eigenaar
Speedheat Zwolle

Speedheat

Zwolle

Speadheat is een heel goed alternatief voor de warmtepomp!

Speedheat Zwolle

Sinds begin 2021 heeft Speedheat een vestiging in Zwolle. Wilt u meer weten over onze unieke 1 mm dunne elektrische verwarming, onze wandverwarming, infrarood panelen, of onze andere producten? Eigenaar en warmteadviseur Marcel van Brussel komt graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw woning, uw bedrijfspand, uw chalet of zelfs aan boord!

 

Marcel zelf aan het woord:

“Het mooie aan dit werk is juist dat je mensen blij kunt maken. Ik geniet van het persoonlijke contact, dat mensen het waarderen dat je langskomt. Na een klus zorg ik ook altijd dat ik het spic en span achterlaat. De trap, de stoep: er blijft geen spoortje egaline achter!”

Call to action

Speedheat Zwolle mocht in augustus 2021 deze nieuwbouw zorgwoning van 80 m² in Barneveld voorzien van elektrische infrarood vloerverwarming als hoofdverwarming. Zorgwoningen worden steeds populairder. Mensen willen langer thuis blijven wonen, en dat stelt nieuwe eisen aan de woningen. Het comfort in de woning is van nóg groter belang voor mensen die hulpbehoevend zijn en/of (verwachtne op termijn) zorg nodig (te) hebben.

In deze jaren-80-woning in Emmeloord verzorgde Speedheat Zwolle een totaaloplossing van elektrische vloerverwarming op vloerisolatie. In eerste instantie wilden de bewoners watervloerverwarming, maar dat ging niet door leidingen en bedrading in de vloer. Zo kwamen ze terecht bij het 1 mm dunne Speedheat systeem, dat bovenop de vloer aangelegd kan worden. In totaal werd 37 m² aan vloerverwarming geïnstalleerd in de woonkamer en de keuken.

Voor deze woning in Vledder werd Speedheat Zwolle gevraagd een complete verwarmingsoplossing te leveren op basis van elektrische infraroodverwarming. De bewoners hadden besloten om resoluut van het gas af te gaan. Ze wilden niet wachten op forse prijsstijgingen van het gas, met alle onzekerheid ten aanzien van de energierekening. Ze wilden in één keer over naar duurzaam en gasloos verwarmen. 

In november 2015 werd de kerk door Speedheat voorzien van elektrische verwarmingsmatten om de kou te bestrijden.