De service en garantie van Speedheat

Speedheat is één van de weinige bedrijven in de installatiebranche die naast het leveren en installeren van elektrische vloerverwarming de klant ook in advies voorziet wat zowel is afgestemd op de wensen als de te verwarmen ruimte(s). Naast professioneel advies en installatie bieden we ook 10 jaar fabrieksgarantie op het verwarmingssysteem en afhankelijk van het type thermostaat 1 tot 3 jaar fabrieksgarantie.

Hoe gaat Speedheat om met garantie?

Waar Speedheat voorheen 5 jaar garantie bood op het verwarmingssysteem zelf, is in 2014 besloten om deze garantietermijn te verlengen tot 10 jaar. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is om u van ons kwalitatief product te overtuigen en u de zekerheid te bieden, mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn.

Wat als er zich een storing voordoet in het verwarmingssysteem?

De Speedheat vloerverwarming is een onderhoudsvrij systeem met tien jaar fabrieksgarantie op het verwarmingssysteem. Mocht er onverhoopt toch een breuk in het verwarmingselement komen dan kan een deskundige Speedheat installateur in 99% van de gevallen de breuk plaatselijk nauwkeurig lokaliseren met onze geavanceerde apparatuur. Een serviceverzoeken kunt u eenvoudig melden bij uw eigen Speedheat leverancier dan wel via ons serviceverzoek formulier dan wel telefonisch via 0900 401 5001. Binnen de garantietermijn geconstateerde fabrieksfouten worden kosteloos vakkundig en professioneel verholpen. In het geval van storing buiten de garantietermijn brengt de Speedheat installateur u zijn uurtarief en de materiaalkosten in rekening.

Hoe zit het met onderhoudskosten?

Het Speedheat verwarmingssysteem heeft een lange levensduur en is zo goed als onderhoudsvrij. Kiest u voor Speedheat, dan bespaart u jaarlijks op afschrijving en onderhoudskosten. Verwarmt u uw gehele woning elektrisch dan heeft u geen gasaansluiting nodig en betaalt u daarvoor geen vastrecht of toeslagen.

Ik heb een klacht, en nu?

Speedheat staat voor kwaliteit. Niet voor niets waarderen onze klanten onze service met een hoge tevredenheid van maar liefst een 9,4. Daar hoort ook een goede klachtafhandeling bij. Wij zijn van mening dat wij van uw klachten, bevindingen of suggesties kunnen leren en nemen deze daarom serieus. U kunt uw klacht of suggestie melden bij uw Speedheat adviseur of via het e-mailadres klantenservice@speedheat.nl