Waar vind ik de handleiding van mijn thermostaat?

Op onze productpagina thermostaten vindt u afbeeldingen van onze huidige thermostaten en thermostaten die uit het assortiment zijn, zodra u op de afbeelding van de gewenste thermostaat klikt, opent zich een nieuw venster met de handleiding.

Kan ik met Speedheat kamers afzonderlijk van elkaar verwarmen?

Met Speedheat elektrische vloerverwarming kunt u iedere ruimte afzonderlijk van elkaar verwarmen, zolang deze ruimte een aparte thermostaat heeft. In tegenstellen van de centrale verwarming waarbij één thermostaat de temperatuur van het volledige huis regelt, bieden de Speedheat thermostaten u de optie om de ruimtes afzonderlijk van elkaar in te stellen. Hiermee heeft u dus ook de optie om enkel de ruimtes te verwarmen wanneer u daar ook daadwerkelijk warmte wenst. De slimme digitale klokthermostaten biedt u de mogelijkheid om elke ruimte razendsnel te verwarmen enkel waar en wanneer u wilt. Dit leidt uiteindelijk tot een besparing op uw energieverbruik. Lees hier meer over de mogelijkheden van de thermostaten.

Hoe wordt de temperatuur geregeld?

De elektrische vloerverwarming wordt aangestuurd door onze speciaal configureerde Speedheat thermostaten. Indien het comfortverwarming (bijverwarming) is, wordt met de thermostaat de vloertemperatuur geregeld. Deze thermostaat werkt onafhankelijk van uw andere verwarming/thermostaat in het vertrek. Indien het hoofdverwarming is, wordt met de thermostaat de ruimtetemperatuur geregeld. De vooraf ingestelde klokthermostaten zorgen in beide gevallen voor de juiste temperatuur op het door u ingestelde moment. Lees meer over onze thermostaten.