Pagina afbeeldingen

Elektrische vloerverwarming in de regio Zwolle?

Marcel van Brussel, eigenaar Speedheat Zwolle, beantwoordt uw vragen graag!

Speedheat Zwolle verzorgt de plaatsing van elektrische vloerverwarming van A tot Z. Eigenaar Marcel van Brussel weet dan ook waar hij het over heeft. Bent u in de regio Zwolle op zoek naar elektrische of infrarood-verwarming? Marcel beantwoordt graag al uw vragen. Drie vragen die vaak voorbijkomen, beantwoordt hij alvast.

1. Kan elektrische vloerverwarming ook onder laminaat?
"Ja dat kan. Laminaat heeft veel praktische voordelen, het is onderhoudsarm en is in allerlei hardheden, kwaliteiten en prints verkrijgbaar. Het heeft bijna dezelfde uitstraling als echt steen of hout, maar blijft wel een koud materiaal is, zeker aan je blote voeten. Speedheat heeft speciale 1 mm dunne elektrische verwarming voor laminaat die zorgt voor een optimale warmteoverdracht en maximaal comfort. Een tip: lees ook laminaat op elektrische verwarming."

2. Elektrische vloerverwarming onder parket of houten vloer?
"Veel mensen kennen wel de verhalen van hout op vloerverwarming dat ging werken of zelf omhoog komt. Gelukkig is dat niet nodig met Speedheat. Hout is een natuurlijk materiaal dat ‘werkt’ door warmteverschillen en vocht: het kan krimpen en uitzetten als een vloer ongelijkmatig of te veel wordt verwarmd. De Speedheat range van elektrische verwarming voor onder hout voorkomt dit probleem: de vloer wordt gelijkmatig verwarmd met een afgestemd vermogen. Overigens raden we wel aan te kiezen voor een dubbel verlijmd kwaliteitsparket." Lees meer op de pagina: parket op elektrische verwarming.

3. En ook onder PVC kan elektrische vloerverwarming?
"PVC is net als laminaat een veelzijdige, onderhoudsarme en slijtvaste vloer met bovendien een lange levensduur. Het materiaal is wel veel zachter en voelt aangenamer. Pvc-vloeren geleiden de warmte optimaal waardoor de vloerverwarming het materiaal zeer snel opwarmt. Een te hoog vermogen kan daardoor problemen opleveren net als ongelijkmatig opwarmen. Ook voor PVC -vloeren heeft Speedheat een eigen range." (zie ook pvc-vloeren op elektrische vloerverwarming).
 

Meer vragen over elektrische vloerverwarming
Speedheat elektrische vloerverwarming kan onder en op nagenoeg ieder type vloer worden geplaatst. Het is wel belangrijk dat de warmtebehoefte op de juiste manier wordt berekend, zodat er niet te veel en niet te weinig vermogen wordt geïnstalleerd. De warmteadviseurs van Speedheat komen graag bij u langs om u deskundig voor te lichten en in tweede instantie de installatie voor u te verzorgen. Speedheat ontzorgt u van A tot Z. Woont u in de regio Zwolle, dan is Marcel van Brussel uw warmte-adviseur!

Speedheat Zwolle
Snelliuslaan 17
8024 XD Zwolle

Telefoon: +31(0)38-8521857

Email: zwolle@speedheat.nl