De warmte van morgen.

Elektrische vloerverwarming van Speedheat

U bent op zoek naar comfortabele warmte waarbij u niet in de troep wilt zitten en snel wilt genieten van een warm vertrek. De elektrische vloerverwarming van Speedheat wordt snel en professioneel niet IN maar OP de ondervloer geïnstalleerd. Het werk neemt meestal een halve tot een volle dag in beslag.

 

 

Onze vloerverwarming is:

• 1mm dun, overal toepasbaar en wordt flexibel aangelegd bijv. rond een kookeiland

• 15x sneller dan watervloerverwarming

• Geschikt voor renovatie en nieuwbouw
 

Het plaatsen van de elektrische vloerverwarming

Speedheat is toepasbaar onder elke vloer. Tegels, PVC, laminaat, hout enz. De vloerverwarming wordt professioneel door onze eigen warmte-adviseurs direct bovenop uw bestaande vloer aangelegd en aangesloten. Vervolgens leveren zij de vloer egaal op, waarna de nieuwe vloer bovenop onze vloerverwarming geplaatst kan worden. Hieronder ziet u een voorbeeld van ons systeem en hoe deze door de warmte-adviseur wordt opgeleverd. Dit was een project in een oud Rabobankgebouw.
 

Afbeelding van Speedheat elektrische vloerverwarming in een oud Rabobankgebouw.jpg

Toepassingen voor de elektrische vloerverwarming

Wilt u slechts 1 of enkele ruimtes verwarmen? Of wilt u uw hele woning verwarmen? Wilt u de radiatoren verwijderen en die vervangen voor Speedheat elektrische verwarming? Het is allemaal mogelijk. Wij verwarmen al 30 jaar kleine en grote ruimtes van toilet, badkamer, keuken, woonkamers tot hele woningen, appartementen, binnenvaartschepen etc. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor voorbeelden, neem een kijkje bij onze projecten.

U kunt ervoor kiezen om Speedheat als hoofdverwarming (zonder andere verwarming, zoals radiatoren) en als bijverwarming (i.c.m. uw huidige verwarming) te nemen. Aan u de keuze. Dat is wel zo fijn!
 

 

Afbeelding vrouw op tegelvloer met elektrische vloerverwarming.jpg   Afbeelding jongen op tegelvloer met elektrische vloerverwarming.jpg   Afbeelding meisje op tegelvloer met elektrische vloerverwarming.jpg

Wilt u meer weten over de elektrische vloerverwarming van Speedheat?

Klik dan hieronder op offerte- of informatie aanvragen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een informatiepakket op. Een Speedheat vestiging bij u in de buurt neemt daarna eventueel contact met u op. U kunt zich ook aanmelden op onze nieuwsbrief door op 'blijf op de hoogte te klikken'.

 

Call to Action offerte aanvragen.png Call to action informatie aanvragen.png Call to action aanmelden voor de nieuwsbrief.png