De warmte van morgen.

Dé elektrische vloerverwarming van Speedheat

De elektrische vloerverwarming van Speedheat is slechts 1 mm dun, flexibel en onder elk type vloer toepasbaar, zowel in renovatie als nieuwbouw. Speedheat warmt zeer snel op, dit in tegenstelling tot watervloerverwarming dat zeer lang duurt voordat warmte voelbaar is. Met Speedheat is dat slechts ca. 20 minuten. Uit testresultaten is gebleken dat Speedheat 135% warmte-efficiënt is, in vergelijking met watervloerverwarming is dat 40% meer.

Elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming

Elektrische vloerverwarming komt steeds meer aan het licht, zeker nu de doelstelling vanuit de EU er ligt dat verwarming op gas er op termijn uit gaat om de CO2 uitstoot te verlagen. Met Speedheat als hoofdverwarming bent u klaar voor een toekomst zonder gasverwarming en heeft u geen CV meer nodig. Dit betekent dat u afscheid kunt nemen van (stoffige) radiatoren en een behoorlijke ruimtebesparing realiseert. Daar waar eerst een radiator hing is nu plaats voor een extra kast of ander meubilair. Wij kunnen ieder vertrek volledig of deels met Speedheat verwarmen, aan u de keus!

Elektrische vloerverwarming als bijverwarming

Heeft u ruimtes zoals een keuken, woonkamer, badkamer of studeerkamer waar u in combinatie met uw huidige verwarming vloerverwarming wilt? Ook hiervoor is ons systeem uitermate geschikt. Het komt regelmatig voor dat een vertrek dat nog voorzien is van radiatoren voorzien wordt van elektrische bijverwarming om de kou uit de vloer te halen. In zo’n geval kunt u de vloertemperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen op de door u gewenste tijd.

Hetzelfde als infraroodverwarming

Is elektrische verwarming anders dan infraroodverwarming? Deze vraag krijgen we nog regelmatig. Ons elektrisch systeem is infraroodverwarming. Dat betekent dat de warmte een stuk comfortabeler aanvoelt dan verwarming met CV dat de lucht verwarmd d.m.v. bijvoorbeeld radiatoren. U geniet met Speedheat van meer comfort en een veel gezondere leefomgeving met 50% minder stofverplaatsing (ideaal voor mensen met allergiëen) waarbij de warmte gelijkmatig en efficiënt over een groot oppervlak verdeeld wordt.

Ieder vertrek een eigen temperatuur

Wist u dat iedere ruimte zijn eigen temperatuurbehoefte heeft? Dan is het natuurlijk zonde om elke ruimte op dezelfde temperatuur warm te maken en te houden. Dit is onnodig energieverbruik. Wij maken daarom gebruik van slimme klokthermostaten die we per ruimte installeren. Deze thermostaten zijn zelflerend, waardoor u er geen omkijken naar heeft. De thermostaat
meet afhankelijk van de buitentemperatuur zelf wanneer deze moet aanschakelen om de ingestelde temperatuur te bereiken. Thermostaten worden in overleg met u door ons voor u ingesteld. Uiteraard kunt u e.e.a. zelf altijd wijzigen.

Meer weten over de elektrische vloerverwarming van Speedheat?

Wilt u graag meer weten over ons verwarmingssysteem, waar het allemaal voor toepasbaar is en wat uw voordelen zijn? Bezoek dan onze pagina over vloerverwarming. Hier wordt gedetailleerd uitgelegd waar ons systeem voor geschikt is en wat voor mogelijkheden u heeft.

Wilt u liever gelijk een offerte op maat aanvragen? Klik dan op offerte aanvragen. Een Speedheat vestiging bij u in de buurt neemt dan contact met u op met een bijpassend voorstel.