De warmte van morgen.

De verwarmoplossing

Speedheat is een pionier op het gebied van elektrische infraroodverwarming in Nederland. Het unieke, gepatenteerde systeem werd 30 jaar geleden ontwikkeld in Zuid-Afrika en is inmiddels doorontwikkeld tot een complete range van producten voor toepassing in verschillende omgevingen en specificaties. Wat alle producten gemeen hebben is de unieke, flexibele Speedheat verwarmingsdraad van slechts 1 mm dun, die bij vloerverwarming bovenop de afwerkvloer wordt geplaatst. Supersnel warm, een systeem zonder warmteverlies en in elk vorm buigbaar!

Speedheat vloerverwarming verwarmt grote en kleine oppervlakken door middel van elektriciteit. Ultradunne bedrading van slechts 1mm. dun zorgt voor directe en indirecte warmte precies daar waar en wanneer u het prettig vindt. Dat kan op of onder uw vloeren zijn, maar ook op wanden, achter spiegels, bovenop uw systeemplafond, onder een los vloerkleed of middels een infraroodpaneel aan de wand.

Het systeem kan op gebogen oppervlakken worden aangebracht, het kan aan alle zijden geïsoleerd worden en gestileerd naar de architectuur van het pand. Zonder hakken of breken! Zowel de flexibele toepassing als de innovatieve, duurzame techniek maken Speedheat een droom voor elke designer en architect. Niet voor niets wordt Speedheat zelfs toegepast in zeer veeleisende omgevingen, zoals jachten, 5-sterrenhotels en bij de renovatie van historische panden. Waarom zou u zelf minder hoge eisen stellen?

Wij zijn veel meer dan alleen een verwarmingssysteem voor vloeren. Speedheat levert compleet geïnstalleerde verwarmingsoplossingen, gekoppeld aan persoonlijk advies en uitstekende service. Onze speciaal opgeleide warmte-adviseurs begeleiden u vanaf de allereerste inventarisatie tot zelfs na de installatie. Voordat u een eerste advies op maat krijgt, inspecteren wij de ruimte(s) en met name de bouwmethode, isolatie en ondergronden. Wij verzorgen een vlekkeloze installatie zonder hakken of breken, met minimaal materiaalgebruik en overlast. U kunt direct - en nog jaren daarna - onderhoudsvrij genieten van uw vloerverwarming.

De voordelen van Speedheat in een notendop

  • Snelle opwarming (15x zo snel als watervloerverwarming)
  • Geen hak- of breekwerk of frezen en onderhoudsvrij
  • Flexibel toepasbaar in iedere vorm: voor vloer, wand en plafond
  • Toepasbaar op en onder iedere type (afwerk)vloer
  • Staat als enige in Nederland in de BCRG databank [voorheen ISSO]  (i.v.m. EPC berekening)
     

Meer weten over ons systeem?

Elektrische vloerverwarming
Vloeropbouw
Flexibele toepassing
Testresultaten
 

Bekijkt u ook eens onze referenties voor een indruk van de projecten die we eerder mochten uitvoeren.