De warmte van morgen.

All-Electric

Speedheat verwarmt al 30 jaar in diverse landen over de wereld woningen en gebouwen met haar 1mm dunne elektrische verwarming. Inmiddels komt er ook een omslag in bouwend Nederland; nu het duidelijk is dat er binnen niet al te lange tijd problemen zullen ontstaan met de gasvoorraad en de gaskraan per 01-07-18 wordt dichtgedraaid, de CO2 uitstoot omlaag moet en we als bewoners van deze wereld een plicht hebben te zorgen voor een schone toekomst voor onze kinderen. Ook in Nederland kunnen we niet anders dan serieus naar nieuwe manieren van bouwen kijken met slimme milieuvriendelijke oplossingen en dus ook naar zgn. ‘nieuwe’ manieren van verwarmen.

Van nature all-electric

Speedheat is er klaar voor. Elektriciteit kan opgewekt worden op diverse schone milieuvriendelijke manieren zoals wind, waterkracht en zonne-energie. Speedheat maakt het mogelijk uw woning all-electric te maken en afhankelijk van de overige voorzieningen die getroffen worden zoals o.a. isolatie en zonnepanelen bouwt u mogelijk een woning waarbij u niet meer afhankelijk bent van energieleveranciers.

Energieprestatie (EPC)

De gelijkwaardigheidsverklaring van Bureau CRG geeft aan dat Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem gezien wordt en voldoet aan strenge eisen, waardoor voldaan kan worden aan de eisen die gesteld worden door gemeenten aan EPG/EPC ter wille van het verkrijgen van een bouwvergunning.

Duurzaam en efficiënt

Met Speedheat verwarmt u bovendien vele malen efficiënter dan watervloerverwarming omdat er niet eerst water wordt verwarmd dat vervolgens door buizen gepompt wordt en daarna pas langzaam zijn warmte afgeeft aan de ruimte.

Doordat Speedheat niet in maar op de cementvloer wordt aangelegd reageert het systeem zeer efficiënt en snel op warmteverschillen en warmtebehoeften. Ter wille van energiebesparing kunt u alleen de vertrekken verwarmen die in gebruik zijn op de door u gewenste momenten. Met slimme klokthermostaten regelt u per vertrek de gewenste temperatuur op elk moment van de dag.