Aan de slag als franchisenemer bij Speedheat?

Heel Nederland gaat all-electric en wij hebben mensen nodig zoals u!

Nederland wil van het gas af, de CO2-uitstoot verlagen en duurzamer worden. Daardoor groeit de vraag naar elektrische vloerverwarming hard. Ook wij merken een sterk toenemende interesse en wij zoeken in meerdere regio’s nieuwe franchisenemers. Spreekt het ondernemerschap u aan en bent u bereid uzelf te verdiepen in onze specialistische kennis op het gebied van elektrisch verwarmen en Speedheat? Een merk dat op haar beurt graag investeert in u, omdat kwaliteit, vakmanschap en service het merk in 35 jaar hebben gebracht waar het nu staat.
 

Dan willen we u graag leren kennen!

Als Speedheat franchisenemer bouwt u zelfstandig aan een zakelijk netwerk in uw eigen regio. U bezoekt de klant op locatie, brengt advies uit over de optimale verwarmingsoplossing en installeert deze ook zelf. U heeft hierin veel vrijheid, echter u kunt bij het ondernemen rekenen op de ondersteuning én ervaring van de Speedheat organisatie.

Interesse?
Wij bieden u als ondernemer nieuwe kansen in een groeiende markt, met een onderscheidend, duurzaam en kansrijk product. Daarnaast mag u rekenen op ondersteuning en specialistische kennis op het gebied van elektrisch verwarmen; op advies, verkoop en montage niveau. U krijgt een exclusief rayon en u maakt deel uit van de Speedheat formule.

Speedheat is met haar formule een erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Daarnaast wordt Speedheat in haar zoektocht naar nieuwe franchisenemers ondersteund door Koelewijn & Partners en worden zowel franchisegever als franchisenemer ondersteund waar nodig door bedrijfskundig adviseur Wicher Deddens.